۸ اشتباهی که هنگام پخت میگو باید از آنها اجتناب کنید

میگو غذای دریایی مورد علاقه خیلی ها است. این سخت پوستان دارای طعم ملایم و بافت گوشتی هستند و به روش های مختلف به راحتی در چند دقیقه آماده می شوند. برای بهترین نتیجه هنگام پخت میگو در خانه، مطمئن شوید که یکی از این اشتباهات آشپزی را مرتکب نمی شوید.

۸ اشتباهی که هنگام پختن میگو باید از آنها اجتناب کنید

شما میگوی “تازه” نخریدید

مطمئناً، اگر میگوی زنده را می‌خرید، آن‌ها واقعا تازه و بهتر از منجمد هستند. اما میگوهایی که روی توده ای از یخ در جعبه غذاهای دریایی نشسته اند، در حقیقت واقعاً تازه نیستند. آنها قبلاً منجمد شده اند و شما نمیدانید اکنون برای چه مدت زمانی منجمد بوده اند. برای بهترین نتیجه توصیه ما به شما خرید میگوهای تازه است که در بازارهای محلی موجود میباشد.

شما میگو را به طور نامناسب ذوب کردید

هرگز نباید از مایکروویو برای یخ زدایی میگوها استفاده کنید و یا آنها را روی پیشخوان آشپزخانه در دمای اتاق بگذارید تا آب شوند. بهترین راه برای یخ زدایی میگوهای منجمد این است که یک شب در یک آبکش در یخچال قرار دهید. بهترین راه بعدی این است که آنها را در یک کیسه محکم ببندید و تمام هوا را به بیرون فشار دهید و سپس آب سرد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه روی کیسه بریزید. از آب گرم یا داغ استفاده نکنید و آب را بدون کیسه روی آنها نریزید، زیرا میگو را خیس کرده و طعم آن بد میشود. به همین دلیل است که ما یک آبکش را به روش ترجیحی توصیه می کنیم – تا میگو در نهایت غرق آب نشود.

برای پخت میگو، شما فراموش کرده اید آنها را به سیخ بکشید

از آنجایی که میگو با حرارت بالا به سرعت پخته می شود، کباب کردن یک روش فوق العاده برای طبخ غذاهای دریایی است. اما به دلیل زمان پخت سریع آنها، دو دقیقه در هر طرف معمولاً مناسب است. این بدان معنی است که شما نمی خواهید زمان خود را بیش از حد تلف کنید. وقتی به آخرین ها برسید، آنها از قبل پخته شده اند.

به سیخ کشیدن میگوها چرخاندن آنها را آسان تر می کند و در عین حال کمک می کند تا شکل خود را حفظ کنند. اما توجه داشته باشید: یک سیخ ممکن است کافی نباشد. سعی کنید یک ردیف میگو را روی یک سیخ بچرخانید و احتمالاً به دور خود می چرخند. یک سیخ دوتایی از این کار جلوگیری می کند و چرخاندن میگو را آسان می کند.

 

8 اشتباهی که هنگام پختن میگو باید از آنها اجتناب کنید

 آنها را خوب تمیز نکرده اید

وقتی دستور پخت میگو را می پرسید، باید به شما بگوییم که دستگاه گوارش آن را باید بردارید. و با اینکه ناخوشایند به نظر می رسد، هیچ چیز ذاتا بدی در مورد خوردن دستگاه گوارش میگو وجود ندارد. اما روده میگو می تواند حاوی ماسه و گل باشد، و اگرچه ممکن است طعم آن را نچشید، بافت ریگ دار آن چندان خوشایند نیست.

ساده ترین راه برای تمیز کردن میگو استفاده از قیچی آشپزخانه یا یک چاقوی تیز است. به سادگی یک برآمدگی کم عمق را در امتداد بالای میگو از انتهای پهن به سمت دم برش دهید و نوار کوچک سیاه را بتراشید. زیبایی این روش این است که می‌توانید پوسته‌ها را همان موقع جدا کنید .

هنگام پخت میگو، شما پوست آن را حذف نکرده اید

در بسیاری از نقاط جهان از خوردن میگو با پوست لذت می برند – آنها ترد و خوش طعم هستند. اما این یک ترجیح و تصمیم شخصی در مورد حذف پوسته است. آیا قبل از پختن پوسته ها را جدا می کنید؟ یا بعدش؟ یا آنها را با پوسته سرو می کنید و کار درآوردن را به مهمانان خود می سپارید؟

اکثر مردم پوست کندن هر میگو را قبل از خوردن آن کثیف و دردسر می‌دانند – به خصوص اگر در یک مهمانی سرو شوند یا در ماکارونی، جایی که باید میگو را بردارید و سس را روی انگشتانتان بمالید.

طرز تهیه۲ مدل میگوی خوشمزه

هنگام کباب کردن میگو پوست آنها را برندارید

علی‌رغم همه چیزهایی که در بالا خواندید، زمانی که نه تنها قابل قبول است، بلکه ترجیح داده می‌شود که پوسته‌ها را روی میگو بگذارید، زمانی است که سریع پخته می‌شوند، مانند کباب کردن. این به این دلیل است که پوسته‌ها آن‌ها را از گرمای شدید و خشک محافظت می‌کنند، بنابراین کمتر احتمال دارد که آنها را بیش از حد بپزید و وقتی آنها را گاز می‌زنید همچنان آبدار خواهند بود. همچنین به آن‌ها کمک می‌کند تا شکل خود را حفظ کنند.

شما پوسته ها را دور انداختید

اگر میگوهای خود را قبل از پختن یا سرو پوست کنده اید، فقط پوسته آن را در سطل زباله نیندازید. پوسته سخت پوستان (یعنی میگو ) مملو از طعم است. آنها کلیدی برای تهیه یک غذای دریایی هستند. پوسته های میگو را در یک کیسه زیپ دار در فریزر نگهداری کنید تا زمانی که آماده استفاده از آنها شوید.

 

8 اشتباهی که هنگام پختن میگو باید از آنها اجتناب کنید

شما میگو را بیش از حد پخته اید

مانند گوشت و مرغ، ماهیچه های غذاهای دریایی از دسته هایی از سلول های پروتئین فیبر مانند تشکیل شده است. با این حال، در ماهی و غذاهای دریایی بافت همبند که آنها را در کنار هم نگه می‌دارد بسیار نازک‌تر است. بنابراین، ماهی و غذاهای دریایی بسیار سریعتر از گوشت و مرغ پخته می شوند. شیمپ ها نیز کوچک هستند، بنابراین زمان زیادی طول نمی کشد تا گرما به آنها نفوذ کند.

برخلاف گوشت که در حدود ۱۶۰ درجه فارنهایت پخته می شود، میگوها زمانی کاملاً پخته می شوند که فضای داخلی کوچک آنها به ۱۲۰ درجه فارنهایت برسد. آنها از رنگ سبز مایل به آبی شفاف (بسته به نوع میگوی که در حال پختن آن هستید) به صورتی مات تبدیل می شوند. . اگر آنها به شکل O های کوچک بسته شوند، بیش از حد پخته شده اند.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.