۱۱ فایده اعجاب انگیز دانه خردل برای سلامتی بدن، پوست و قلب شما

دانه خردل بیش از یک ادویه است، بلکه در سراسر جهان محبوبیت پیدا کرده است. آنها بسیار مغذی با طعم بسیار تند هستند. دانه‌های خردل، دانه‌های کوچک و ریز گیاه خردل هستند. قطر آنها حدود ۱ تا ۳ میلی متر است. این گیاه متعلق به خانواده Brassicaceae است که ویژگی های مشابهی با کلم بروکلی، شلغم و کلم دارد.آنها به دلیل فواید فوق العاده ای که برای بشریت دارند در کشورهام مختلف بسیار مورد احترام هستند.

با این حال دانه های خردل بسته به تنوع رنگ های مختلفی دارند. به عنوان مثال، Brassica alba (خردل سفید)، Brassica nigra ((خردل سیاه) و Brassica juncea (خردل قهوه ای).

بسیاری از دانه‌های خردل را نه تنها به این دلیل که یک ادویه است، انتخاب می‌کنند، بلکه عمدتاً به این دلیل که هم برگ‌ها، هم دانه‌ها و هم روغن آن برای مصارف آشپزی و دارویی مانند درمان آرتریت، خواص ضد سرطانی و آسم بسیار مهم هستند.با این حال، آنها عمدتا در بسیاری از نقاط جهان، از جمله اروپا، کشورهای آسیایی و آفریقایی کشت می شوند.

بعلاوه، دانه‌های خردل، علی‌رغم ریز بودن، سرشار از مواد مغذی، فیتوشیمیایی و فیبرهای غذایی بی‌شماری مانند فولات، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر، سلنیوم و سایر گلوکوزینولات‌ها و ایزوتیوسیانات هستند.

فواید دانه خردل

فواید دانه خردل برای سلامتی :

کمک به کاهش کلسترول، افزایش مراقبت از پوست، درمان درماتیت، پیشگیری از سرطان، تسکین درد، تقویت دندان ها و لثه ها، بیماری های تنفسی، کمک به مدیریت دیابت، بی خوابی، بهبود هضم و تقویت استخوان.

۱- کاهش کلسترول و فشار خون

دانه های خردل منبع فراوانی از اسیدهای چرب ضروری مانند اسیدهای چرب امگا ۳ و اسیدهای چرب امگا ۶ هستند که برای داشتن قلب سالم شناخته شده اند. آنها با افزایش سطح کلسترول خوب (لیپوپروتئین با چگالی بالا) و کاهش تری گلیسیرید کل کمک می کنند. این به بیماران مبتلا به فشار خون کمک می کند، لخته شدن خون را به حداقل برساند، حتی تجمع روی رگ ها و شریان ها را کاهش دهد.

۲- کمک به پیشگیری از سرطان

شما می توانید با استفاده از دانه های خردل از سرطان های متعددی مانند سرطان روده بزرگ، سرطان دهانه رحم پیشگیری کنید، زیرا دارای یک ترکیب طبیعی به نام گلوکوزینولات است که می تواند از رشد آن جلوگیری کند. عموماً اعتقاد بر این است که گلوکوزینولات ها توسط آنزیم های میروزیناز به ایزوتیوسیانات تجزیه می شوند. این آنتی اکسیدان، ایزوتیوسیانات در کشتن سلول های سرطانی، جلوگیری از جهش سلول های سرطانی و سموم بسیار فعال است.

۳- تقویت استخوان جزئی از فواید دانه خردل است

دانه های خردل منبع غنی منیزیم، فسفر و کلسیم است که به رشد استخوان ها کمک می کند. از این رو، خوردن آن به تقویت استخوان و کاهش علائم پوکی استخوان به ویژه افراد یائسه کمک می کند. با این حال، منیزیم و فسفر تضمین می کند که کلسیم تشکیل می شود، جذب می شود و باعث افزایش استفاده می شود.

۴- تقویت دندان و لثه

دندان آنقدر مهم است که برای جویدن غذا به آن نیاز دارید. دانه های خردل از منیزیم، کلسیم، فسفر و منگنز تشکیل شده است. کلسیم برای محافظت از مینای دندان در برابر پوسیدگی ناشی از مصرف غذاهای اسیدی بسیار فعال است. مصرف روزانه دانه خردل در وعده غذایی خود نه تنها از خونریزی لثه جلوگیری می کند، بلکه سلامت کلی دندان ها و لثه ها را افزایش می دهد.

۵- درمان بیماری های تنفسی

دانه خردل به طور گسترده در طب سنتی چینی برای درمان بیماری های تنفسی مختلف مانند آسم، سرماخوردگی، آنفولانزا و غیره استفاده می شود. پیام رسانی به بدن و استنشاق توصیه شده است زیرا می تواند به طور تاکتیکی راه بینی مسدود شده را از بین ببرد. دانه خردل در صورت استفاده توانایی دفع مخاط و خلط را از گلو و ریه دارد. کاربردهای خارجی می تواند علائم آسم را کاهش دهد، مس، سلنیوم و منیزیم در این زمینه بسیار حمایت کننده هستند.

۶-تقویت هضم جز فواید خردل

هضم غذا ابتدا از دهان شروع می شود، دانه خردل ترشح بزاق را افزایش می دهد که با غذا مخلوط می شود و هضم جزئی را تضمین می کند. همچنین فعالیت های متابولیک را تسهیل می کند که به نوبه خود باعث آزاد شدن آنزیم های گوارشی مورد نیاز برای هضم و جذب مناسب می شود و در نتیجه با علائم سوء هاضمه مبارزه می کند. علاوه بر این، فیبر رژیمی باعث تقویت حرکت روده می شود

پیشنهاد می کنیم مقاله “۱۰ علامتی که نشان میدهد شما قبلا کرونا گرفته اید” را نیز مطالعه بفرمایید.

۷-درماتیت را درمان کنید

این یک بیماری پوستی است، یک التهاب مزمن همراه با عفونت . دانه‌های خردل حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که التهاب را کاهش داده و بهبودی را تقویت می‌کنند.

۸-به مدیریت دیابت کمک کنید

ناتوانی پانکراس در تولید انسولین کافی یا عدم حساسیت به انسولین در بدن، به طور کلی اعتقاد بر این است که یکی از دلایل اصلی دیابت نوع ۲ است. متخصصان تغذیه استفاده از رژیم غذایی با شاخص گلیسمی پایین و غذاهای غنی از فیبر را برای مدیریت موثر بیماران دیابتی توصیه می کنند. دانه خردل با محتوای فیبر فراوان و همچنین شاخص گلیسمی پایین یکی از ادویه های مورد استفاده برای پخت و پز است. ترکیب دانه های خردل به بهبود تولید و حساسیت انسولین کمک می کند.

۹- دردها را تسکین می دهد

برای به حداقل رساندن دردهای ناشی از دندان درد، اسپاسم عضلانی، روماتیسم، باید دانه خردل را انتخاب کنید زیرا خاصیت ضد درد دارد. این خاصیت قدرت آن را به دست آورد تا به عنوان مسکن درد عمل کند. شواهد مبتنی بر علم همیشه روش های طبیعی را برای درمان درد توصیه می کنند، زیرا هیچ ماده نگهدارنده ای روی آن وجود ندارد.

۱۰-دانه خردل به افزایش مراقبت از پوست کمک میکند

دانه خردل همچنین با از بین بردن سموم، باکتری ها و عفونت های قارچی برای زیبایی پوست مفید است. حاوی ویتامین C و ویتامین A است که به بهبود عملکرد پوست کمک می کند. بنابراین، افزودن آن وسیله ای عالی برای ارتقاء مراقبت از پوست است.

فواید دانه خردل چیست؟

۱۱- ممکن است به کاهش بی خوابی کمک کند

همچنین می‌توانید از دانه‌های خردل برای کاهش بی‌خوابی و همه عواملی که در ایجاد بی‌خوابی نقش دارند، استفاده کنید. دارای اثر تسکین دهنده و آرام بخش است که به آرامش اعصاب و دفع علائم مرتبط با بی خوابی کمک می کند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.