۱۰ کاربرد عالی فلفل سیاه در آشپزی
استفاده از فلفل سیاه در آشپزی بسیار متنوع است. در واقع، جای تعجب نیست که چرا این ادویه را “پادشاه ادویه ها” مینامند. در این مقاله که ترجمه و تالیف از spicerally میباشد میخواهیم شما را با کاربرد های گوناگون استفاده از فلفل سیاه در آشپزی آشنا نماییم. این ادویه بدون شک در بسیاری از غذاها به شکل دانه فلفل کامل، پودر یا آسیاب شده مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از فلفل سیاه در آشپزی می تواند به شرح زیر باشد:
در انواع غذاهای تند یا خوش طعم
در سالادهای تازه استفاده می شود
در سوپ، خورش و آبگوشت
به عنوان چاشنی
در مخلوط ادویه جات
در مارینادها
در میوه های تازه استفاده می شود
در نوشیدنی ها گنجانده شده است
در برخی از غذاهای شیرین استفاده می شود
بنابراین، در این مقاله، امیدواریم تمام روشهایی که از فلفل سیاه در آشپزی معمولی استفاده میشود را پوشش دهیم.
کاربردهای فلفل سیاه در آشپزی
فلفل سیاه در واقع یک ادویه بسیار آشنا و همه کاره است که در هر آشپزخانه و روی هر میز ناهارخوری یافت می شود. از استفاده در غذای اصلی و درست کردن یک زوج دوست داشتنی با نمک گرفته تا درست کردن چاشنی رایج «نمک-فلفل»، فلفل سیاه نقش مهمی در غذاهای ما دارد.
استفاده از فلفل سیاه در غذاهای مختلف
این ادویه به صورت دانه فلفل کامل، یا به صورت پودر یا آسیاب شده، در بسیاری از غذاهای شور یا تند قرار می گیرد تا طعم فلفلی بدهد. در واقع، فلفل سیاه به هر دستوری که برای جفت شدن با بسیاری از ادویه ها و گیاهان دیگر نیاز دارد، طعم عالی می دهد. این آشپزی با غذاهایی مانند:
کاری
گوشت / ماهی / غذاهای دریایی / مرغ / تخم مرغ
برنج
رشته فرنگی
پاستا
سیب زمینی سرخ کرده هم بزنید
ساندویچ
سبزیجات
کاربرد فلفل سیاه در سالادهای تازه
این ادویه همراه صمیمی عاشقان سالاد است. فلفل سیاه تازه خرد شده یا آسیاب شده همراه با نمک در بسیاری از سالادهای تازه استفاده می شود. علاوه بر این، یک جزء کلیدی در بسیاری از انواع وینیگرت و سس های سالاد است و با موادی مانند روغن زیتون، سرکه سیب و لیمو ترش بسیار خوب سازگار است. برخی از نمونه ها به شرح زیر است:
سالادهای سبز تازه فقط با نمک و فلفل سیاه طعم دار می شوند
سرکه بالزامیک
وینگرت لیمویی
سس تاهینی خامه ای
سس سالاد کلم
در سوپ ها، خورش ها، آبگوشت ها
طعم فلفلی و خاکی که فلفل سیاه به سوپ، خورش، آبگوشت یا آبگوشت شما می دهد را هرگز نباید دست کم گرفت! این ادویه می تواند یک طعم عالی برای خورش مرغ، سوپ ذرت خامه ای، آب سبزیجات، آب گوشت گاو یا هر چیزی که درست می کنید باشد.
کاربرد فلفل سیاه به عنوان چاشنی
در واقع، بیشترین استفاده از این طعم دهنده به توانایی آن در طعم دادن به غذاها برمی گردد. مهم نیست – مرغ، استیک، گوشت بره، میگو، سبزیجات، توفو، پنیر و غیره. فلفل سیاه آسیاب شده می تواند همه آنها را مزه دار کند! همانطور که قبلا ذکر شد، بهترین همراه جفت آن نمک است. اما، اگرچه نمک یک تقویت کننده طعم است که می تواند در هر جایی استفاده شود، فلفل سیاه چیزی شبیه به آن نیست. این یک ادویه همه کاره است و نمک فقط طعم آن را تکمیل می کند.
می دانیم که این ممکن است کمی گیج کننده و در عین حال جالب به نظر برسد. اما این به سادگی مقاومت فلفل سیاه است! این یک چاشنی اصلی میز در بسیاری از نقاط جهان است، در حالی که به عنوان یک عنصر کلیدی در بسیاری از چاشنی ها نیز نقش دارد. بسیاری از چاشنیها مانند سسها، دیپها، چاتنیها، ترشیها و ربها این ادویه را بهعنوان عنصر اصلی در دستور العملهای اصلی خود دارند. ن
در مخلوط با ادویه های دیگر
در حال حاضر چند ترکیب ادویه در کابینت ادویه خود دارید؟ ما مطمئن هستیم که شما حداقل بیش از دو مدل ادویه دارید! اگر پنج عدد از آنها را همراه خود داشته باشید و لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید، حداقل سه عدد از آنها حاوی فلفل سیاه هستند. به خصوص، غذاهای هندی به سختی این ادویه را از ترکیبات خود از دست می دهند. اجازه دهید چند مثال محبوب را برای شما ارائه کنیم
چای ماسالا
ادویه هندی
پودر کاری
کاربرد فلفل سیاه برای مزه دار کردن گوشت
طعم خاکی فلفل سیاه هنگام کباب شدن گوشت پس از مالیدن فلفل سیاه روی کباب، طعم دودی کامل را ایجاد میکنند. این ادویه طعم دهنده های دیگری را در مالش ها گنجانده است تا به هر گوشتی که روی آن استفاده می کنید طعمی عالی بدهد. این مالش ها عمدتا در کباب پز و کباب کردن استفاده می شود. فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا، منبعی از مواد مغذی نیز هست و دارای فواید بسیاری برای سلامتی است.
استفاده از فلفل سیاه در مارینادها
استفاده در مارینادها یکی دیگر از کاربردهای رایج فلفل سیاه در آشپزی است. هنگامی که فلفل سیاه یک عنصر کلیدی در بسیاری از ادویه های خشک است، در بسیاری از مارینادها نیز به ستاره تبدیل می شود. با سایر مواد مرطوب برای مارینه کردن استیک، مرغ، گوشت گاو، بره و غیره جفت می شود. علاوه بر این، این پادشاه ادویه ها همچنین مکمل بالزامیک، سرکه سیب، و طعم دهنده های دیگر مانند سس تریاکی، سس سویا، سس باربیکیو، همراه با لیمو، تمرهندی و روغن زیتون در اکثر مارینادها است.
در میوه های تازه استفاده می شود
فلفل سیاه طعم دهنده عالی برای برش های بسیاری از میوه های تند و شیرین است. یک قطره کوچک فلفل سیاه روی سیب سبز، و جک فروت رسیده، یک خوراکی بهشتی خواهد بود!
کاربرد فلفل سیاه در طعم دار کردن نوشیدنی ها
آیا تا به حال این ادویه را در کوکتل چشیده اید؟ در واقع، فلفل سیاه طعم فوقالعادهای را در بسیاری از کوکتلها ایجاد میکند که با سایر دمنوشهای میوهای مخلوط میشوند. و حتی در بسیاری از نوشیدنی های تجاری مانند نوشابه های گازدار و نوشابه های انرژی زا استفاده می شود. علاوه بر این، از این طعم دهنده در چای چای معروف هندی نیز استفاده می شود. و چای فلفل سیاه نیز به عنوان یک درمان خانگی برای سرفه و سرماخوردگی تهیه می شود.
در برخی از غذاهای شیرین استفاده می شود
فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذاهای تند، شور یا تند، به تکامل طعم در برخی از غذاهای شیرین نیز کمک می کند. معمولاً با یک یا دو ادویه دیگر به عنوان طعم دهنده همراه می شود. هل، میخک، زنجبیل، دارچین و جوز هندی از جمله ادویههای شیرین معمولی هستند که به ایجاد طعم فلفل سیاه کمک میکنند. با این حال، برخی از استثناها در غذاهای آسیایی، به ویژه بسیاری از شیرینی های جشن سریلانکا، شامل فلفل سیاه به تنهایی و بدون هیچ گونه ادویه دیگری برای همراهی با طعم آن است.
در فینگر فودها استفاده می شود
چه کسی غذاهای انگشتی را در یک مهمانی کوچک خانوادگی یا یک گردهمایی دوست ندارد! کراکر، چیپس، سیب زمینی سرخ کرده، مینی توپ پنیر، مرغ – همه این موارد کوچک می تواند شامل فلفل سیاه باشد. علاوه بر این، پنیر ادویه دار، سوسیس، کوفته و سس، و دیپ هایی که آنها را همراهی می کنند نیز می توانند با این ادویه فوق العاده تند طعم دار شوند!
فلفل سیاه چه درجه حرارتی را می سوزاند؟
در واقع، پیپرین ترکیبی است که مسئول طعم و عطر فلفل سیاه است. بنابراین در حدود ۱۲۸-۱۳۰ درجه سانتیگراد شروع به سوختن می کند. در نتیجه، این می تواند نشان دهد که فلفل سیاه نیز می تواند در حدود ۱۳۰ درجه سانتیگراد بسوزد.
آیا فلفل سیاه هنگام پخت تندتر می شود؟
طبق داده های اجتماعی، فلفل سیاه ظاهراً به مقداری گرما نیاز دارد تا بهترین طعم و طعم خود را در غذا آزاد کند. و، به این معنی که تند بودن آن (تندی آن) می تواند هنگام پختن افزایش یابد. با این حال، مانند بسیاری از ادویه های دیگر، این نیز طعم خود را در حرارت بالا از دست می دهد.