دستور آشپزی شامی رشتی

دستور آشپزی شامی رشتی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” دستور آشپزی شامی رشتی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

لپه – یک استکان
نخود – یک استکان
سیب زمینی – یک عدد متوسط
پیاز – یک و نیم عدد
گوشت – به مقدار لازم
تخم مرغ – ۲ تا ۳ عدد
آرد نخودچی – به میزان لازم
ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین) – کمی

 

لپه و نخود را از شب قبل خیس کنید و همراه یک پیاز بپزید. وقتی حبوبات نیم‌پز شد ، سیب زمینی را پوست و به حبوبات اضافه کنید.

 

وقتی گوشت پخت، زیرش را خاموش کنید و بعد از سرد شدن کاملا ریش ریش کنید.
مخلوط سیب‌زمینی و حبوبات که پخت،داخل آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.
بعد از این‌که مخلوط حبوبات و سیب زمینی آبش گرفته شد با چرخ گوشت چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید.

پیاز را رنده کنیدو آبش را بگیرید و با بقیه مواد مخلوط کنید.

تخم مرغ و ادویه را اضافه کنید. یک قاشق سرخالی آرد نخودچی به مایه شامی اضافه کنید.
مواد را کاملا مخلوط کنید و از آن به اندازه گردو بردارید و در کف دست باز و در روغن داغ سرخ کنید.
(می توانید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید)

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.