دستور آشپزی شامی رشتی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” دستور آشپزی شامی رشتی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
لپه – یک استکان
نخود – یک استکان
سیب زمینی – یک عدد متوسط
پیاز – یک و نیم عدد
گوشت – به مقدار لازم
تخم مرغ – ۲ تا ۳ عدد
آرد نخودچی – به میزان لازم
ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین) – کمی
لپه و نخود را از شب قبل خیس کنید و همراه یک پیاز بپزید. وقتی حبوبات نیمپز شد ، سیب زمینی را پوست و به حبوبات اضافه کنید.
وقتی گوشت پخت، زیرش را خاموش کنید و بعد از سرد شدن کاملا ریش ریش کنید.
مخلوط سیبزمینی و حبوبات که پخت،داخل آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.
بعد از اینکه مخلوط حبوبات و سیب زمینی آبش گرفته شد با چرخ گوشت چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید.
پیاز را رنده کنیدو آبش را بگیرید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
تخم مرغ و ادویه را اضافه کنید. یک قاشق سرخالی آرد نخودچی به مایه شامی اضافه کنید.
مواد را کاملا مخلوط کنید و از آن به اندازه گردو بردارید و در کف دست باز و در روغن داغ سرخ کنید.
(می توانید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید)
منبع،خراسان