طرز تهیه سالاد سیب زمینی سیسیلی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی سیسیلی(سالاد)

سلام خدمت همراهان مجله فارسی ها,امروز با معرفی یک سالاد الهام گرفته از آشپزی ایتالیایی به اسم سالاد سیب زمینی سیسیلی در خدمت شما هستیم,از خوبی های این سالاد اینه که جز سالاد هایی هست که نیاز به سس مایونز ندارند و بدون سس سرو میشن.

پس نگران کالری یا چربی یا هر چیز منفی نباشید و با ما برای طرز تهیه این سالاد همراه شوید.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی سیسیلی
طرز تهیه سالاد سیب زمینی سیسیلی

مواد مورد نیاز:

۱۰ سیب زمینی کوچک 

 ۱/۲ قاشق چایخوری نمک 

۷۰۰گرم لوبیا سبز تازه  به قطعات دوتایی ا برش دهید

۱/۴ قاشق چای خوری فلفل

۲ خیار متوسط ​​، به طول نصف شده و به برش های ۱/۴ اینچی برش بزنید

۷۰۰ گرم گوجه نگینی

۱ پیاز قرمز بزرگ نصف شده و برش های باریک زده شده

یک پیمانه ریحان تازه به صورت باریک خرد شده

۱/۲ پیمانه روغن زیتون

سه موسیر چرخ کرده یا بسیار خرد شده با چاقو

چهار قاشق غذا خوری سرکه سیب

طرز تهیه:

سیب زمینی و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک را در فر قرار دهید. آب به ظرف سیب زمینی اضاف کنید. تا به جوش بیاید سپس دما را کم کنید و ۱۲-۱۵ دقیقه بزارید بپزد تا سیب زمینی ها نرم شوند.اگر آبی باقی ماند آنرا تخلیه کنید.

در همین حین،در یک قابلمه کوچک ، ۱ فنجان آب را به جوش بیاورید. لوبیا را اضافه کنید و بپزید،فقط تا زمانی که از سفت بودن دربیایند حدود ۳-۴ دقیقه.سپس آبکشی کنید و در آب سرد قرار دهید زیرا اگر در آب سرد نریزید باعث نرم شدن و تغییر رنگ لوبیا میشود.

سیب زمینی را پوست کنده و به اشکال  مکعبی مانند تصویر دربیاورید؛  نمک و فلفل  به آن اضافه کنید.

یک کاسه سرو سالاد بیاورید. و مواد لوبیا ، خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز و برگهای ریحان را اضافه کنید. روغن زیتون، سرکه و سیر را با هم مخلوط کنید.از ریحان های باقی مانده برای پوشش روی سالاد استفاده کنید.

لذت ببرید.

ارزش غذایی:

۹۶ کالری

۴ گرم چربی (۱ گرم چربی اشباع) 

۰ کلسترول 

۱۴۳ میلی گرم سدیم 

۱۳ گرم کربوهیدرات (قند ۲ گرم ، فیبر ۲ گرم) 

پروتئین ۲ گرم

نکته:

میتوانید با جای جوشاندن لوبیا ها آن ها را با بخار بخار پز کنید اما حتما آنهارا در آب یخ قرار دهید.زیرا ما نمیخوایم لوبیا ها خیلی نرم شوند ما میخوایم که ترد و شکننده باشند.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.