طرز تهیه پیتزا ی خوشمزه و آسان با نان باگت

طرز تهیه پیتزا ی خوشمزه و آسان با نان باگت

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه پیتزا ی خوشمزه و آسان با نان باگت ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

 

تهیه “پیتزا با نان باگت” خیلی خیلی راحت است. فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگ) را بردارید و به صورت عمودی نصف کنید. مواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شود.

مواد لازم پیتزا با نان باگت:
پنیر پیتزای ۵۰۰ گرمی تی.اس.تی :۱ بسته
گوجه فرنگی:۲ عدد
سس کچاپ تی.اس.تی :۱۰۰ گرم
نان باگت :۲ عدد
سوسیس خرد یا حلقه شده :۴ عدد
پیاز بزرگ:۱ عدد
گوشت چرخ کرده :۲۰۰ گرم
قارچ :۱۰۰ گرم قارچ
زیتون سیاه حلقه شده :به میزان دلخواه
نمک و فلفل :به میزان دلخواه
پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت

روش پخت پیتزا با نان باگت:

پیاز را خرد کنید و با کمی روغن در تابه ای تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر زرد چوبه به مشام برسد.

بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید.مقداری نمک و فلفل هم به گوشت اضافه کنید.

در انتهای تفت دادن گوشت ، گوجه های برش خورده را هم به همراه سوسیس های خرد شده به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید.

باگت ها را از وسط به شکل دراز برش دهید. سپس داخل آنها سس کچاپ بمالید و کمی از پنیر را روی لایه سس بریزید.

بعد روی پنیر مواد مخلوط گوشت آماده شده را پخش کنید. بعد باقیمانده پنیر را روی نان ها بریزید .قارچ ها و زیتون ها را که نازک از قد برش برنید و روی پنیرها بچینید.

نان ها را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید . و بعد از اینکه پنیرش آب شد از فر بیرون بیاورید تا خشک نشود.

پیتزا با نان باگت

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.