طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا،خوشمزه و جدید

طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا

کتلت ماهی در کمتر از ۳۰ دقیقه! این غذای دلپذیر پر از لیمو  ، شوید تازه و پاپریکا شیرین است.  کاملاً ترد و آبدار و خوش طعم.

کنسرو ماهی قزل آلا ۱۵ اونس (۳ قوطی قوطی ۵ اونس)
▢ ۱ تخم مرغ بزرگ
▢¼ پیاز پیاز رنده شده
▢½ فنجان آرد سوخاری
فلفل دلمه ای متوسط ​​ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
۱ قاشق چایخوری پوست لیمو

۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه فشرده شده
۱ قاشق چایخوری فلفل دلمه ای شیرین
یک قاشق چایخوری نمک و فلفل
روغن گیاهی برای سرخ کردن

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه میگوی خوشمزه” را نیز مطالعه بفرمایید.      

طرز درست کردن کتلت ماهی قزل آلا :

مواد را ترکیب کنید: همه مواد را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.

سرخ کردن: حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ با حرارت زیاد و متوسط ​​گرم کنید. کتلت را به ماهی تابه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. چند کتلت را با هم بپزید.با برش های لیمو سرو کنید.

طرز تهیه کتلت ماهی قزل آلا

یادداشت های مربوط به دستورالعمل :

کتلت ماهی را میتوانید اینطوری هم سرو کنید ، در اینجا آنچه شما نیاز دارید وجود دارد: ۳/۴ فنجان خامه ترش ، ۳ قاشق غذاخوری شوید خرد شده ، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ، ۲ قاشق غذاخوری خردل  ۱/۲ قاشق چایخوری شکر ، نمک و فلفل.

اطمینان حاصل کنید که ماهی قزل آلا قبل از افزودن آن به مخلوط شما کاملاً خشک شده است ، ما می خواهیم به یک محصول کاملاً واضح و خوب نسبت به پنیرهای خود برسیم و رطوبت بیش از حد در این امر تداخل ایجاد می کند.

من همیشه ترجیح می دهم پیازم را برای این کتلت ها رنده کنم ، این یک حصیری خوب و مرطوب را تضمین می کند که در هر لقمه پیاز دارد.
شوید تازه و لیمو واقعاً این غذا را درست می کند ، بنابراین استفاده از شوید خشک یا آب لیمو بازاری را برای این غذا توصیه نمی کنم.
قبل از سرخ كردن مطمئن شوید كه روغن خوب و گرم است! در غیر این صورت آنها فقط آن روغن را جذب کرده و چرب می شوند.
اطمینان حاصل كنید كه کتلت ها از سرخ شدن یكنواخت اطمینان حاصل كنید.
این کتلت های ماهی قزل آلا به مدت ۴-۳ روز در یخچال نگهداری می شوند و در یک ظرف ضد هوای ذخیره می شوند.
این کتلت ها هم خوب یخ می زنند! قبل از انتقال به یک ظرف هوای بسته یا کیسه فریزر ، فقط به صورت جداگانه روی صفحه پخت یخ بزنید. آنها تا ۳ ماه دوام می آورند و در صورت آماده شدن برای لذت بردن می توانند در فر گرم شوند.

ارزش تغذیه ای ۲ عدد کتلت ماهی:

کالری: ۲۳۰ کیلو کالری (۱۲٪) کربوهیدرات: ۱۲ گرم (۴٪) پروتئین: ۲۸ گرم (۵۶٪) چربی: ۷ گرم (۱۱٪) چربی اشباع شده: ۲ گرم (۱۳٪) چربی ترانس: ۱ گرم کلسترول: ۱۳۵ میلی گرم (۴۵٪) سدیم ۸۱۴mg (35٪) پتاسیم: ۴۶۵mg (13٪) فیبر: ۱g (4٪) شکر: ۲g (2٪) ویتامین A: 866IU (17٪) ویتامین C: 22mg (27٪) کلسیم: ۳۴۰mg (34٪) آهن : ۲ میلی گرم (۱۱٪)

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.