مزایای استفاده از جوانه ها برای سلامتی اعضای خانواده

مزایای استفاده از جوانه ها برای سلامتی اعضای خانواده

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”مزایای استفاده از جوانه ها برای سلامتی اعضای خانواده” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

جوانه  روشی ارزان و ساده برای افزودن مواد مغذی اضافی به رژیم غذایی است. آنها به راحتی در خانه پرورش می یابند و غذای بسیار کاملی هستند.

شما میتوانید در یک گلدان کوچک هم این کار را انجام دهید و اصلا به مکان بزرگی احتیاج ندارید.

فواید استفاده از جوانه ها برای سلامتی بدن

درست مانند خود گیاهان ، جوانه های مختلف فواید مختلفی دارند ، اما دارای مزایای سلامتی مشترکی هستند:

۱٫ اسید سیتریک جوانه ها پایین است

ممکن است خوردن برخی از میوه ها و صیفب جات برای دستگاه گوارش ای که حساس ایت مناسب نباشد اما جوانه ها به دلیل داشتن اسید سیتریک پایین این مشکل را برای معده افراد ایجاد نمیکنند.

مواد مغذی ضد آلی مانند اسید سیتریک به منیزیم ، روی ، کلسیم و آهن متصل شده و هضم آنها را سخت می کند. همین اسید سیتریک که برای برخی انسانها مضر است برای رشد و نمو گیاهان لازم و ضروری است.

جوانه زدن با تجزیه مواد مهارکننده های آنزیمی و لکتین ها این مشکل را حل می کند. در حقیقت ، خیساندن و جوانه زدن حتی برای یک روز می تواند ۹۰٪ یا بیشتر از میزان موادی که برای معده ایجاد نارحتی میکند را کم کند.

و در عین حال ، جوانه زدن باعث افزایش محتوای بسیاری از مواد مغذی مفید و اسیدهای آمینه می شود.

۲٫جوانه ها آنزیم های مفید بیشتری دارند

تخمین زده می شود که بیش از ۱۰۰ برابر آنزیم مفید در جوانه ها نسبت به سبزیجات خام وجود داشته باشد. جوانه هایی که به سرعت در حال رشد هستند برای رشد خود به این آنزیم ها نیاز دارند و سلامت سلول باعث می شود آنها نیز برای ما مفید باشند.

آنزیم های موجود در جوانه ها در برابر مواد شیمیایی از ما محافظت میکنن.

۳٫جوانه ها ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری دارند

جوانه زدن باعث افزایش ویتامین و مواد معدنی در دانه ها و جذب مواد مغذی  می شود. جوانه زدن باعث افزایش چشمگیر میزان ویتامین های گروه B ، کاروتن و ویتامین C می شود.

جوانه ها منبع خوبی از پروتئین  ، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی محسوب می شوند.

یک مطالعه حاکی از افزایش ۱۰ برابری آنتی اکسیدان ها مانند روتین از تنها سه روز جوانه زدن است.

جوانه زدن باعث افزایش  اسید آمینه دانه ها ، به ویژه برخی اسیدهای آمینه مفید مانند لیزین می شود.

۴٫جوانه ها از سلامتی بدن محافظت میکنند

ترکیبات متنوعی در جوانه ها وجود دارند که به محافظت از بدن کمک می کنند.

هنگامی که فرد جوانه ای را مصرف می کند ، در اصل کل گیاه را مصرف می کند و تمام فواید آن گیاه را به بدن خود منتقل میکند.

جوانه ها حاوی آنتی اکسیدان ها و آنزیم هایی هستند که از بازسازی سلول های سالم پشتیبانی می کنند و از آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

مزایای استفاده از جوانه ها برای سلامتی اعضای خانواده
مزایای استفاده از جوانه ها برای سلامتی اعضای خانواده

فواید جوانه های مختلف چست ؟

جوانه های بروکلی حاوی سولفورافان ، یک ترکیب ضد سرطان است .جوانه ها حاوی ۱۰ تا ۱۰۰ برابر سولفورافان بیشتر نسبت به کلم بروکلی بالغ است و اغلب به همین دلیل توصیه به استفاده از جوانه بروکلی میشود.

جوانه های یونجه به سرعت رشد می کنند و منبع خوبی از ویتامین های C و K و همچنین ویتامین های گروه B هستند. آنها همچنین منبع ساپونین ها هستند که گفته می شود به تعادل کلسترول و پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

جوانه های شبدر منبع خوبی از ایزوفلاون ها هستند.ایزوفلاون ها ضد سرطان هستند و برای درمان سرطان پستان نقش به سزایی در بدن دارند.
جوانه های آفتابگردان دارای پروتئین ، فیتواسترول ها ، اسیدهای چرب ضروری و فیبر هستند.
جوانه عدس منبع عالی پروتئین و یک روش عالی برای مصرف عدس است.

بیشتر جوانه ها منبع خوبی از آنزیم های هیدرولیتکی هستند که به بدن در جذب مواد غذایی کمک می کنند.

برای کاهش احتمال مسمویت غذایی با خوردن جوانه ها :

قبل از هر بار استفاده شیشه یا ظرف مورد استفاده برای جوانه زدن را بشویید یا استریل کنید.
دست هایتان را برای بررسی جوانه ها حتما بشویید سپس این کار را انجام دهید . محلی هم که جوانه ها را در آن قرار میدهید حتما تمیز باشد.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.