طرز تهیه ترشی انار و لبو خوشمزه و خوشرنگ پاییزی

طرز تهیه ترشی انار و لبو خوشمزه و خوشرنگ پاییزی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه ترشی انار و لبو خوشمزه و خوشرنگ پاییزی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم
لبوی درشت – ۴ عدد
انار متوسط- ۲ عدد
سیب متوسط – ۲ عدد
شکر – یک قاشق چای‌خوری
نمک – یک قاشق چای خوری
گل‌پر – یک قاشق چای خوری
سیاه‌دانه – یک قاشق چای خوری
سرکه – به میزان لازم
آب لبو – به میزان لازم

۱-لبو‌ها را تمیز بشویید. داخل قابلمه بریزید و آب به آن اضافه کنید.

۲-سپس روی حرارت قرار بدهید تا بپزد.

۳- لبو رنگ خود را به آب پس می‌دهد بنابراین بعد از پخت که شعله اجاق را خاموش کردید، در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید لبو‌ها داخل ظرف بمانند تا دوباره رنگ آن جذب شود.

۴- لبو‌ها را در اندازه دلخواه خرد کنید. اگر خواستید، می‌توانید آن ‌ها را با قالب شیرینی شکل بدهید.

۵- سیب‌ها را هم خرد کنید یا با قالب شیرینی شکل بدهید.

۶- در مرحله بعد انار‌ها را دانه و به سیب و لبوی خرد شده اضافه کنید. همچنین می‌توانید سیب و لبو را رنده کنید.

۷- شکر ، نمک، گل‌پر و سیاه‌دانه را به مواد اضافه کنید.

۸- سپس همه مواد را در ظرف شیشه‌ای بریزید. نصف شیشه را با سرکه سفید پر کنید و بقیه را آب لبو بریزید. این ترشی معمولاً بعد از یک هفته آماده مصرف است.

نکات:

۱- ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.

۲- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید.

۳- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده‌روی نکنید. بعضی‌ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می‌ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می‌دهند.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.