آشپزیغذاهای ایرانی

چگونه ریحان تازه را خشک کنیم؟

نحوه خشک کردن ریحان

چند راه مختلف برای خشک کردن گیاهان از جمله ریحان تازه وجود دارد، اما این فرآیند همیشه باید با برداشت و تمیز کردن گیاه شروع شود – صرف نظر از اینکه آیا ریحان تازه، جعفری تازه، رزماری تازه، پونه کوهی تازه یا گیاه دیگری را خشک می کنید.

۱٫ ریحان را برداشت کنید. اگر ریحان تازه ای را که قبلاً از گیاه بریده شده خشک می کنید، می توانید به مرحله دوم بروید. اگر ریحان را از یک گیاه در حال رشد برداشت می‌کنید، برگ‌های ریحان تازه را درست بالای گره برگ برش دهید یا نیشگون بگیرید – اگر گیاه هنوز در فصل رشد خود است، رشد بیشتری را تشویق می‌کند. یا برای برداشت کل گیاه، کل ساقه را تقریباً تا خط خاک ببرید. (این مانع از رشد مجدد ریحان در فصل آینده نمی شود.)

۲٫ ریحان را تمیز کنید. ساقه ها را در آب خنک بشویید. قبل از اینکه به طور جدی شروع به خشک کردن کنید، برگ ها را در یک میوه خشک کن خشک کنید یا آنها را روی یک حوله آشپزخانه یا دستمال کاغذی در یک لایه قرار دهید تا آب اضافی جذب شود. سه مرحله بعدی را مرور کنید تا مشخص کنید از کدام روش می‌خواهید استفاده کنید – خشک کردن ریحان با آویزان کردن آن، قرار دادن آن در فر یا استفاده از دستگاه آب‌گیری غذا.

۳٫ ریحان را آویزان کنید تا در هوا خشک شود. اگر ساقه‌هایتان هنوز به ریحانتان چسبیده است، دسته‌ای از ساقه‌ها را کنار هم جمع کنید و دور انتهای ساقه‌ها را محکم ببندید. آنها را به صورت وارونه در مقابل پنجره آویزان کنید تا نور مستقیم خورشید و جریان هوای خوبی در اطراف همه برگها دریافت کنند – این به تبخیر رطوبت اضافی کمک می کند.

۴٫ ریحان تازه را در فر خشک کنید. خشک کردن در فر یک راه آسان برای خشک کردن ریحان تازه است. برای بهترین نتیجه، اجازه دهید برگ های ریحان برای چند روز در هوا خشک شوند قبل از اینکه سعی کنید آنها را در فر خشک کنید. سپس فر را روی کمترین درجه حرارت یا حدود ۱۷۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تک تک برگ های ریحان را در یک لایه روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. حداقل یک ساعت و نیم طول می کشد تا ریحان در فر خشک شود. به طور منظم برگ ها را بررسی کنید – زمانی که ریحان به راحتی بین انگشتان شما خرد می شود، تمام می شوند.

۵٫ ریحان را در دستگاه خشک کن قرار دهید. اگر دستگاه خشک کن را در حالت «گیاه» دارد، از قبل گرم کنید. اگر نه، آن را روی کمترین تنظیم قرار دهید، که باید حدود ۹۵ درجه فارنهایت باشد. این روش بسته به میزان رطوبت ریحان حدود ۱۲ تا ۲۴ ساعت طول می کشد. ریحان را آبگیری کنید تا برگها ترد شوند و به راحتی خرد شوند.

 

نحوه خشک کردن ریحان

نحوه نگهداری ریحان خشک شده

ریحان خشک را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. می توانید ریحان خشک را به صورت برگ کامل نگهداری کنید یا می توانید ابتدا برگ های خشک شده را با دست یا با هاون و هاون خرد کنید. گزینه دیگر استفاده از شیشه های خالی ادویه یا سایر شیشه های ذخیره سازی شیشه ای است. یک کیسه کاغذی، جعبه یا سایر ظروف زیست تخریب پذیر مشابه گزینه مناسبی نیست زیرا هوابندی نمی شود و باعث می شود طعم آن به مرور زمان از بین برود.

همچنین می‌توانید برگ‌های ریحان خشک خرد شده را با روغن زیتون مخلوط کرده و در قالب‌های یخ فریز کنید – فقط مکعب‌ها را در صورت نیاز برای دستور پخت در طول سال بردارید. همچنین می توانید پستوی ریحان خشک (پستوی تهیه شده با ریحان خشک) را درست کنید و آن را در قالب های یخ نگهداری کنید. مکعب ها را یخ زده و روی پاستا، به عنوان دیپ برای نان و سبزیجات، یا به عنوان ماریناد برای مرغ یا استیک استفاده کنید.

گیاهان معطر ، راز غذاهای مدیترانه ای

 فواید ریحان خشک

 فواید ریحان خشک

 

خشک کردن گیاهان شما، از جمله ریحان، می تواند یک فعالیت کم هزینه با فواید بسیاری باشد، از جمله:

۱٫ مقرون به صرفه بودن: درست کردن ریحان خشک خود راهی برای صرفه جویی در هزینه گیاهان خشکی است که معمولاً از فروشگاه های مواد غذایی خریداری می کنید. ظروف ادویه بسته به برند و کیفیت ممکن است گران باشند، اما گیاه ریحان هزینه کمتری دارد و در طول زمان محصول بیشتری نیز خواهد داشت.

۲٫ کیفیت بالاتر: اگر ریحان را پرورش می دهید، کیفیت آن را می دانید که آیا قصد دارید از آن به صورت تازه یا خشک لذت ببرید. برگ های خشک شده ریحان که در فروشگاه خریداری می شود می تواند از هر جایی باشد، در هر شرایطی توسط پرورش دهندگانی که ممکن است آنها را با آفت کش ها یا سایر مواد شیمیایی اسپری کرده باشند، پرورش داده شود.

۳٫ حذف ضایعات: خشک کردن ریحان ماندگاری برگ های ریحان را افزایش می دهد. در غیر فصل می توانید از ریحان خشک در سس گوجه فرنگی و ماریناد استفاده کنید یا حتی پستو ریحان خشک درست کنید.

۴٫ طعم قوی: برگ های خشک ریحان طعم قوی تر و غلیظ تری نسبت به برگ های تازه دارند. مشخصات طعم نیز تغییر می کند. طعم ریحان تازه، به ویژه ریحان شیرین، شیرین تر و تقریباً شبیه نعناع یا بادیان است. برگ های خشک ریحان خوش طعم تر هستند و معمولاً با سایر گیاهان در یک ترکیب یافت می شوند.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا