طرز تهیه دو مدل پیش غذای ساده با کدو

شما عاشق این قایق های کدو سبز آسان کبابی می شوید که به سبک مدیترانه ای با گوجه فرنگی و فتا تهیه می شوند. نکات و ایده های موجود در پست را بررسی کنید. این غذاها را به عنوان یک پیش غذای ساده ولی خوش طعم و لذیذ یا در کنار غذاهای تابستانی مورد علاقه خود سرو کنید!

آموزش پیش غذای ساده با کدو

قایق های کدو حلوایی با گوجه فرنگی و فتا

مواد اولیه :

۳ عدد کدو سبز برش خورده و از نظر طول به دو نیم تقسیم می شوند
روغن زیتون
نمک و فلفل به دلخواه
پونه کوهی خشک را به میزان دلخواه بپاشید
گوجه فرنگی گیلاسی که به دو نیم تقسیم شده است
۳عدد پیازچه سبز هر دو قسمت سفید و سبز ، انتهای بریده ، خرد شده
½ فنجان پنیر فتا خرد شده بیشتر
۶ تا ۱۰ برگ نعناع تازه خرد شده
یک مشت بزرگ جعفری تازه خرد شده
پوست ۱ لیمو
آب لیمو را زیاد نپاشید

طرز تهیه پیش غذا با کدو

یک ماهیتابه چدنی را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

کدو سبز را به طور سخاوتمندانه با روغن زیتون از هر دو طرف مسواک بزنید. کدو سبز را با نمک ، فلفل تازه آسیاب شده و پونه کوهی مزه دار کنید.

کدو  را از طرف گوشت آن روی تابه از قبل گرم شده قرار دهید. به مدت ۳ تا ۵ دقیقه گریل کنید تا نرم شود و به خوبی کوبیده شود ، سپس به پشت برگردانید و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر گریل کنید تا این طرف نیز نرم شود و رنگش زیباتر شود.

کدو سبز را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود .

برای ایجاد قایق های کدو سبز ، از یک قاشق کوچک برای بیرون آوردن گوشت استفاده کنید (دور نریزید). تمام مایع را از گوشت کدو سبز خارج کنید (برای این کار می توانید از حوله آشپزخانه یا حوله کاغذی استفاده کنید.)

برای قایق های کدو سبز پر کنید. گوشت کدو سبز را در یک کاسه مخلوط کنید و گوجه گیلاسی ، پیاز سبز ، فتا ، نعناع ، جعفری ، پوست لیمو را اضافه کنید.

کمی آب لیمو را اضافه کرده و کمی پونه کوهی بپاشید. کمی روغن زیتون باکره بریزید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
مخلوط را درون قایق های کدو سبز آماده شده بریزید و روی ظرف سرو بچینید. نوش جانتان.

پیش غذا ساده

پیش غذای ساده دوم با کدو سبز

سبزیجات کبابی آسان مدیترانه ای

سبزیجات کبابی آسان ، تهیه شده به سبک مدیترانه ای با ادویه های خاکی ، گیاهان تازه و خوش طعم!

مواد اولیه :

۱ عدد بادمجان
نمک
۶ عدد فلفل دلمه ای  (یا ۳ عدد فلفل دلمه ای بزرگ ، خرد شده و به صورت نوارهای پهن)
۳ کدو سبز
مارچوبه (دلخواه)
۱ قاشق چایخوری سماق
یک مشت جعفری تازه ، خرد شده
یک مشت ریحان تازه ، خرد شده
یک مشت پنیر فتا خرد شده (اختیاری)
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
آب ½ لیمو بزرگ
نمک
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

طرز تهیه پیش غذا ساده و خوشمزه با کدو سبز

(اختیاری) اگر وقت دارید ، برش های بادمجان را با نمک بپاشید و به مدت ۲۰ دقیقه در آبکش قرار دهید. این به بادمجان اجازه می دهد تا تلخی آن را بگیرد سپس با دستمال کاغذی خشک کنید.

یک گریل خارجی را روی حرارت متوسط ​​زیاد گرم کنید (مطمئن شوید که توری ها روغن کاری شده اند.)

سبزیجات را در یک سینی بزرگ یا توری بزرگ قرار دهید. با روغن زیتون به طور سخاوتمندانه چرب کنید. نمک را بپاشید. سبزیجات را بگذارید تا مطمئن شوید که خوب با روغن آغشته شده اند. (توجه: اگر قبلاً بادمجان را در مرحله اختیاری شماره ۱ نمک زده اید ، دیگر نمک نزنید)

سبزیجات را روی گریل گرم شده قرار دهید و بپزید تا نرم شوند. سبزیجات در نقاط مختلف آماده خواهند بود ، بنابراین نگاه کنید یا به صورت دسته ای بپزید: حدود ۱۵ دقیقه برای کل فلفل دلمه ای ؛ ۸ تا ۹ دقیقه برای کدو و بادمجان ؛ و ۵ تا ۶ دقیقه برای گوجه فرنگی و مارچوبه. گاهی اوقات سبزیجات را بچرخانید/بچرخانید اما نه زیاد.

سبزیجات کبابی را در یک بشقاب بزرگ بچینید.

در یک کاسه کوچک ، مواد سس را با هم مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید. روی آن جعفری تازه ، ریحان و فتا بپاشید. نوش جانتان.

طرز تهیه پیش غذای ساده

نکته آشپزی شماره ۱: زمان کباب کردن بسته به نوع کباب پز و میزان پخت و پز شما از سبزیجات متفاوت است. فقط تماشا کنید تا سبزیجات به دلخواه شما نرم شوند.

نکته ۲: من با یک مرحله اختیاری در اینجا برای نمک زدن بادمجان شروع کردم. اگر وقت دارید ، این مرحله ارزشش را دارد زیرا به طعم و بافت بادمجان کمک می کند. در حالی که بادمجان تلخی خود را پس میدهد ، نمک نیز باعث تجزیه بافت اسفنجی می شود.

این را با چه چیزی سرو کنیم؟ این سبزیجات کبابی تقریباً در کنار هر ظرفی ، پیش غذا مناسبی هستند. اگر کباب پز شده اید ، مرغ مدیترانه ای ، ماهی قزل آلا کبابی ، کباب گوشت گاو یا مرغ را امتحان کنید.

 سبزیجات کبابی باقی مانده را در ظرف شیشه ای محکم در یخچال تا ۴ شب یا بیشتر نگهداری کنید. از سالاد سرد سبزیجات کبابی لذت ببرید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.