مطمئنا نمیدانستید کدو حلوایی انقدر خاصیت دارد؟

مطمئنا نمیدانستید کدو حلوایی انقدر خاصیت دارد؟

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”مطمئنا نمیدانستید کدو حلوایی انقدر خاصیت دارد؟” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کدو تنبل نوعی کدو سبز زمستانی است که بومی آمریکای شمالی است و اعتقاد بر این است که در ماساچوست کشت می شود. این گیاه به شکل تاک با شکل خاص رشد می کند. کدو تنبل دارای پوستی زرد تا قهوه ای کم رنگ با گوشت نارنجی است که عطر و طعم مغزدار را فراهم می کند.حالا با هم خواص باورنکردنی کدو تنبل را میخوانیم.

کدو تنبل سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین C ، ویتامین A ، روی ، فیبر غذایی ، فولات ، پروتئین و پتاسیم است. همچنین یک منبع حیاتی از آنتی اکسیدان ها است که آن را برای کسانی که به دنبال رژیم غذایی سالم هستند بسیار مطلوب می کند.

گیاه کدو :

کدو تنبل یک گیاه یک ساله است. دارای ساقه های کمی زاویه دار و ۳ تا ۵ شاخه و همچنین سیستم ریشه ای کم عمق است. این گیاه برگ های متناوب و ساده ای دارد که به طور گسترده ای بیضوی شکل است .

گلها بزرگ زرد روشن تا نارنجی هستند. گلهای نر دارای پدیکل ۱۶ تا ۱۸ سانتی متری هستند که دارای شاخ و برگ بوده و به صورت گسترده تا حفره ای شکل است. گلهای ماده تخمدان ، کروی ، استوانه ای ، پرتوی ، مخروطی ، پیری فرم و توبان دار تخمدان با سبک ضخیم و سه کلاله لوب هستند. میوه از نظر شکل و اندازه متفاوت است اما دارای پوسته با دوام ، نرم و از نظر تنوع از جمله سبز روشن تا سبز تیره یکنواخت است. میوه به شکل استوانه ای است.

مطمئنا نمیدانستید کدو حلوایی انقدر خاصیت دارد؟
مطمئنا نمیدانستید کدو حلوایی انقدر خاصیت دارد؟

فواید سلامتی کدو حلوایی:

کدو حلوایی به ارتقا سطح پوست ، سلامت چشم ، هضم غذا ، کاهش بیماری مزمن ، ساختن استخوان های قوی ، کاهش کلسترول ، کاهش فشار خون و سایر موارد کمک می کند. برخی از مزایای سلامتی در زیر بحث شده است:

۱-منبع آنتی اکسیدان ها:

کدو حلوایی دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که یک درمان طبیعی برای استرس اکسیداتیو است. آنتی اکسیدان ها به عنوان پاک کننده رادیکال های آزاد عمل می کنند که در اثر عملکردهای مختلف بدن ایجاد می شوند. از طریق قرار گرفتن در معرض آفتاب ، قرار گرفتن در معرض برخی مواد شیمیایی و محصولات غذایی فرآوری شده به بدن وارد می شود.

اگر رژیم غذایی غنی از مواد شیمیایی خطرناک باشد ، و اگر فردی در معرض مواد شیمیایی و خورشید باشد ، رادیکال های آزاد باعث استرس اکسیداتیو می شوند. استرس اکسیداتیو با بیماری های بزرگی همراه است و با سرطان در ارتباط است. مواد مغذی سرشار از آنتی اکسیدان های محلول در چربی هستند که وقتی با منابع چربی مانند روغن زیتون و روغن آووکادو همراه شوند ، در بدن جذب می شوند.

کدو تنبل حاوی محتوای بالایی از ویتامین A است که منبع خوبی از آنتی اکسیدان های آلفا کاروتن ، بتا کاروتن و بتا کریپتوکسانتین است که با کاهش التهاب همراه است و از سرطان جلوگیری می کند. همچنین حاوی منگنز است که از واکنش های آنزیمی آنتی اکسیدان ها پشتیبانی می کند.

۲-کاهش التهاب :

کدو حلوایی حاوی مقدار کافی بتاکاروتن است که باعث تقویت پاسخ های ایمنی بدن و خنثی سازی بیماری ها و بیماری ها می شود. ویتامین A به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. این به مبارزه با اختلالات خود ایمنی و سرطان کمک می کند. ویتامین A به کاهش التهاب کمک می کند که مشکل اصلی بیماری های مختلف است.

 مصرف مواد غذایی به تعادل سیستم ایمنی و کاهش التهاب کمک می کند. کدو تنبل دارای محتوای غنی از ویتامین C است که به پیشگیری از سرماخوردگی و عفونت هایی مانند عفونت های ریوی و ذات الریه کمک می کند.

۳-درمان سرطان:

کدو  یک غذای ضد سرطان است که با تأمین مواد مغذی به بدن ، بدن را سالم و قادر به مقابله با بیماری ها و همچنین عفونت ها می کند ، به کاهش احتمال سرطان کمک می کند. پروتئین موجود در کدو تنبل Butternut به مهار رشد سلولهای سرطانی پوست کمک می کند و آن را عامل ضد سرطان می کند. ویتامین C برای درمان سرطان ریه و تخمدان مفید است.

۴-کدو حلوایی استخوان ها را محکم میکند:

حفظ استخوان های قوی و سالم مفید است. محتوای بالای پتاسیم برای تقویت استخوان ها ضروری است. محتوای بالای پتاسیم حتی در مردان مسن و زنان یائسه که از استخوانهای شکننده رنج می برند و شانس بالایی از پوکی استخوان دارند با استخوانهای متراکم مرتبط است. منگنز موجود در کدو تنبل دریایی به جلوگیری از پوکی استخوان و سلامت استخوان در زنانی که از دوران یائسگی دچار شده اند کمک می کند.

این ماده به حفظ ساختار استخوان ها ، جذب کلسیم و تراکم مواد معدنی ستون فقرات کمک می کند. ویتامین C نقش مهمی در تولید کلاژن دارد که برای ایجاد توده استخوانی حیاتی است. مواد معدنی دیگر مانند روی ، فولات و آهن در سلامت استخوان نقش دارند.

۵-خستگی را کاهش می دهد:

مشخص شده است که کدو حلوایی در کاهش خستگی موثر است و عملکرد ورزشی را در مطالعه افزایش می دهد. ویتامین C به عملکرد بدنی کمک می کند.غذاهای غنی از ویتامین C از عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی که اغلب در طی ماراتن یا فعالیت بدنی سنگین اتفاق می افتد جلوگیری می کند.

خواص کدو
خواص کدو

۶-پشتیبانی از کاهش وزن:

کدو حلوایی پر از مواد مغذی است بدون اینکه کالری بیش از حد بر بدن تحمیل کند. یک وعده ۸۲ کالری تأمین می کند که می تواند افزودنی خوبی برای وعده های غذایی باشد. تحقیقات نشان می دهد که عصاره کدو حلوایی Butternut دارای خواص ضد چاقی است که تأثیر مهمی در فرآیندهای سلولی مانند تشکیل چربی به نام لیپوژنز دارد.

مصرف منگنز در هنگام مصرف با پتاسیم و سایر مواد مغذی به کاهش وزن در افراد دارای اضافه وزن کمک می کند. این دارای ویژگی های مبارزه با چربی است بنابراین انتخاب عالی برای افزودن به رژیم غذایی است. فیبر در کدو تنبل وجود دارد که باعث سیری یا احساس سیری می شود که باعث کنترل وزن می شود.

۷-از بینایی پشتیبانی می کند:

رنگ نارنجی در کدو حلوایی به دلیل محتوای بالای ویتامین A است که به دلیل چهار نوع ضروری کاروتنوئید مانند آلفا کاروتن ، بتا کاروتن ، زاگزانتین و لوتئین به وجود می آید. کاروتنوئیدها (دو مورد بعدی) مستقیماً در شبکیه کار می کنند تا از استرس اکسیداتیو و همچنین تخریب ماکولا جلوگیری کنند. ابتدا دو کاروتنوئید در رتینول تبدیل می شوند که بدن می تواند به شکل ویتامین A استفاده کند.

۸-فشار خون را نرمال میکند.

فشار خون بر سلامت قلب نیز تأثیر می گذارد بنابراین عادی سازی فشار خون بسیار مهم است. محتوای بالای پتاسیم در کدو حلوایی قادر به انجام این عملکرد است. این ماده به عنوان گشاد کننده عروق عمل می کند بنابراین با کاهش احتمال حمله قلبی ، تصلب شرایین ، سکته مغزی ، حمله قلبی و سایر مشکلات قلبی عروقی ، تنش در رگ ها و رگ های خونی را کاهش می دهد. ی

ک وعده کدو تنبل با خنثی کردن اثرات سدیم در رژیم غذایی ، فشار خون را کاهش می دهد. دامنه سالم فشار خون از بروز مشکلات جدی مختلف سلامتی جلوگیری می کند.

۹-سلامت دستگاه گوارش:

کدو تنبل منبع بزرگی از فیبرهای غذایی است که می تواند روند هضم را تقویت کرده و از مشکلاتی مانند نفخ و یبوست راحت شود. فیبرهای غذایی فله را به مدفوع اضافه کرده و با کاهش احتمال التهاب روده بزرگ حرکت پریستالتیک را تحریک می کنند. فیبر به از بین بردن کلسترول اضافی بدن کمک کرده و از سلامت قلب محافظت می کند. رژیم غذایی غنی از فیبر از احتمال یبوست جلوگیری کرده و دستگاه هضم سالم را تحریک می کند.

اصل و نسب کدو تنبل:

مردم بومی آمریکای شمالی زمانی فکر می کردند کدو سبز واقعا مغذی است که “آنها آن را همراه با مردگان به خاک سپردند تا در سفر نهایی تغذیه آنها را تأمین کنند.” کدو سبز در ابتدا برای بذرها کشت می شد زیرا تصور می شد که آنها باعث بهبود باروری می شوند. با این حال ، با توسعه کدو تنبل ، گیاهان میوه هایی تولید کردند که پوستی ضخیم تر ، بذر بسیار کمتر و ضایعات کمتری داشت. کدو تنبل Butternut شامل گوشت پرتقال کره ای همراه با عطر و طعم نسبتاً شیرین است.

کدو تنبل واقعاً یک کدو تنبل بومی آمریکاست که به طور کلی تا قرن نوزدهم مصرف نمی شد ، اما در حال حاضر “کدو حلوایی زمستانی” است. آنها در طول تابستان رشد کرده اند و بنابراین در تمام ماه های اکتبر و همچنین نوامبر کاملاً فصلی هستند ، حتی اگر در تمام طول سال مصرف شوند. فلوریدا قطعاً بزرگترین تولید کننده کدو حلوایی در آمریکا است.

انواع کدو تنبل:

کدو تنبل (Cucurbita moschata) در واقع یک کدو سبز زمستانی به شکل گلابی است که می توانید آن را بپزید ، بخارپز کنید و همچنین پوره کنید. یک روش قابل توجه برای بدست آوردن منیزیم ، کلسیم و همچنین بتاکاروتن ،کدو حلوایی پر از پتاسیم ، فیبر ، ویتامین های C و A و کالری کمتر. انواع مختلف کدو تنبل گزینه های باغبان را در زمینه ، شکل ، وزن ، زمان رسیدن ، رنگ ، بافت ، طعم و ماندگاری در اختیار شما قرار می دهد.

 کدو حلوایی
کدو حلوایی

۱- کدو تنبل اطلسی

AtlasAtlas F1 Hybrid Butternut Squash میوه های استاندارد عظیمی را در گیاهان مثمر تولید می کند. در واقع بسیار کمتر در معرض بیماری است و دوره تحمل آن طولانی است. وزن میوه بین ۵ تا ۸ پوند است. در تابستان و همچنین تا حدودی کمتر ، حتی اگر با فصول خنک سازگار باشد. گوشت نارنجی تیره سفت ، پوست صاف و دارای امید به زندگی خارق العاده است. در آزمون مقایسه butternut که توسط مرکز تحقیقات و آموزش فلات دانشگاه تنسی در سال ۲۰۰۷ انجام شد ، این کدو حلوایی خاص میوه بسیار بیشتری در مقایسه با هر هفت نوع دیگر مورد تجزیه و تحلیل ، تولید کرد.

۲- کدو تنبل Avalon butternut

اگر چه وزن آن کمتر از کدوهای دیگر است ،اما  کدو حلوایی Butonut Avalon در مقایسه با کدو تنبل مختلف دیگر بسیار یکنواخت است و توانایی کاملا طبیعی در برابر کپک زدن دارد. ظرف ۸۸ روز به بلوغ می رسد.

۳-کدو تنبل  ۴۰۱

میوه Butternut 401 به طور متوسط ​​۳ پوند و همچنین در ۸۰ روز بالغ است. این کدو تنبل جدید یکنواخت جدید روی نیمه بوته ایجاد می شود و همچنین به طور عمده به عنوان محصول تازه فروخته می شود.

۴- کدو حلوایی Waltham Butternut

تولید کامل آن ۱۱۰ روز طول می کشد. این واقعاً یک انتخاب عتیقه است ، به این معنی که پرورش دهنده می تواند هر ساله دانه های میوه خود را به راحتی کاشته و از عملکردهای جذاب آن کاسته نشود. تولید کنندگان این کدو حلوایی خاص را به عنوان محصولات تازه و گردن ضخیم تر و پوست سفت و سخت آن را به بازارها تحویل می دهند و این یک گزینه عالی برای ذخیره سازی است.

۵- کدو حلوایی آرگونوت

Argonaut بزرگ نارنجی شامل یک گردن بسیار ضخیم تر و همچنین وزن تقریبی ۳۰ پوند است. گوشت نارنجی عمیق دارای قوام گوشتی و مقدار زیادی قند است. حتی اگر به یک دوره رشد ۱۴۰ روزه احتیاج داشته باشد ،طول عمر طولانی دارد.

۶- کدو حلوایی فوق العاده کره ای

Ultra Hybrid Premium در ۳ ماه با یک سایبان قدرتمند توسعه می یابد و همچنین بازده بسیار خوبی ایجاد می کند. هر میوه ای دارای نمای بیرونی برنز ، نارنجی روشن ، گوشتی شیرین و ریز و همچنین از هشت تا ده پوند وزن دارد. این کدوی مخصوصاً برای هضم  بسیار مناسب است.

۷- کدو حلوایی کوانتومی

QuantumMaturation در ۱۰۵ روز ، Quantum Hybrid شامل یک برنزه صاف براق است و هر میوه ۱۰ اینچی بین ۳ تا ۴ پوند وزن دارد. به دلیل شکل و اندازه فوق العاده استاندارد ، گردن ضخیم تر و همچنین حفره کوچک بذر ، این کدو حلوایی خاص در واقع یک انتخاب مناسب برای فرآوری است.

۸- کدو تنبل کره ای Butter Boy Hybrid

ترکیبی Butter Boy این نوع خاص کدو حلوایی ۲-۳ پوندی تولید می کند که به رنگ نارنجی روشن است ، گوشت نرم آن نارنجی روشن است و دارای طعمی مغزدار و فوق العاده شیرین است ، که در ۸۰ روز تهیه می شود ، از نوع گیاه vining ، مناسب برای باغ های استاندارد.

۹- Burpee’s Butterbush

Burpee’s Butterbush این نوع خاص در ۷۵ روز تهیه می شود ، گیاهان کوچک مناسب برای ظروف یا حتی باغ های سنتی ، کدو حلوایی ۱-۲ پوند ، پوست نارنجی کم رنگ همراه با گوشت نارنجی عمیق ، طعم نسبتاً شیرین و قوام کره است.

۱۰- کدو  پاییزی درخشان

Autumn Glow این نوع کدو تنبل خاص کره ای میوه محکمی را ایجاد می کند که طول آن ۸ اینچ و دارای پوستی زرد طلایی است ، گوشت آن نرم و تا حدودی شیرین و همچنین دارای تخم است ، که در ۸۰ روز تهیه می شود .

چطور از کدو حلوایی بیشتر استفاده کنیم؟

دانه ها را تازه یا بو داده بخورید تا از گرفتگی شکم ناشی از کرم روده راحت شود.
کدو حلوایی برای از بین بردن انگل و کرم های نواری از بدن مفید است.
در ایالات متحده ، دانه ها برای درمان عفونت های روده ای هستند.
برای درمان مشکلات کلیوی استفاده می شود.
به صورت موضعی از گل برای تسکین جراحات جزئی استفاده می شود.
در شمال غربی گویان از برگ برای معالجه خونریزی استفاده می شود.
از انفوزیون ساخته شده از گل برای بهبود زردی استفاده می شود.
تفاله خرد شده را بر روی پیشانی قرار دهید تا سردرد را از بین ببرید.

برگ ، شاخه ، میوه و گل به عنوان سبزیجات مصرف می شود.
برگ و شاخه ها را به آش و سوپ اضافه کنید.
کدو حلوایی را به صورت خام یا پخته مصرف می شوند.
در اقیانوس آرام ، گلها را با پیاز ، ماهی و گوجه فرنگی سرخ می کنند.
میوه را بپزید و بپزید تا نرم شود و از آن در پای ، خورشت ، و مربا استفاده کنید.

فواید کدو حلوایی
فواید کدو حلوایی

موارد احتیاط در مصرف کدو :

از مصرف زیاد آن خودداری کنید.
افرادی که آلرژی شناخته اند نباید کدو حلوایی مصرف کنند.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.