پخت مرغ به روش بسیار خوشمزه زنجبیلی و عسلی

شما عاشق این مرغ سریع و آسان و خوشمزه خواهید شد که به طور طبیعی با پرتقال تازه و عسل مزه دار شده است. فقط در ۳۰ دقیقه ساخته شده است، این برای روزهای شلوغ عالی است! به دستور العمل مرغ زنجبیل عسلی بروید تا ببینید چگونه آن را درست می کنیم.

طرز تهیه مرغ ۳۰ دقیقه ای زنجبیل عسلی

نبوغ این دستور غذا این است که ماریناد استفاده شده برای مرغ به عنوان سس دو برابر می شود! با سس سویا، زنجبیل، عسل و آب پرتقال تازه درست می شود. همه چیز برای این دستور خیلی سریع جمع می شود. به لطف یک ماریناد سریع و زمان پخت سریع، می توانید این مرغ را در حدود ۳۰ دقیقه درست کنید!

در انتخاب مرغ از ران مرغ استفاده می کنیم. آنها طعم بیشتری دارند و نسبت به سینه مرغ لطیف تر می شوند. البته این بدان معنا نیست که سینه مرغ در این دستور غذا کار نمی کند!

ماریناد به عنوان سس برای مرغ پخته شده دو برابر می شود. برای تهیه ماریناد مرغ تریاکی، مواد زیر را به یک کاسه اضافه می کنیم:

سس سویا، که مرغ را مزه دار می کند و جزء مهم سس این غذا است.
عسل که شیرینی طبیعی به ماریناد و سس می دهد. همچنین به غلیظ شدن و براق شدن سس پس از پختن سس کمک می کند.
زنجبیل طعم و کمی ادویه را اضافه می کنیم.
روغن کنجد به ماریناد اضافه می کنیم.
مرغ را حداقل ۱۵ دقیقه مرینیت کنید. شما می توانید برای مدت طولانی تر مارینت کنید. مرغ فقط بهتر می شود.

پس از مرینیت کردن، مرغ را از ماریناد خارج کرده و به تابه داغ اضافه کنید. مرغ را بپزید تا از همه طرف قهوه ای طلایی روشن شود. سپس در ماریناد بریزید. پخت را ادامه دهید تا ماریناد براق، غلیظ شود و مرغ را بپوشاند.

طرز تهیه مرغ زنجبیلی عسلی

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه کوکی های اسمارتیزی و کوکی نارگیلی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

طرز تهیه مرغ زنجبیلی عسلی

آماده سازی ۲۰ دقیقه پخت و پز ۱۰ دقیقه در مجموع ۳۰ دقیقه

۱/۴ فنجان (۶۰ میلی لیتر) سس سویا کم سدیم

۱/۳ فنجان (۸۰ میلی لیتر) آب پرتقال تازه فشرده،

۳ قاشق غذاخوری عسل خالص

۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه ریز رنده شده،

۱ قاشق چایخوری روغن کنجد برشته شده

۱ ۳/۴ پوند ران مرغ بدون پوست و استخوان

۱ قاشق غذاخوری روغن پخت و پز با حرارت بالا، پیشنهاد شده: روغن آووکادو یا روغن گیاهی

۲ قاشق چایخوری پوست پرتقال، اختیاری

در یک کاسه متوسط، سس سویا، آب پرتقال، عسل، زنجبیل و روغن کنجد را با هم ترکیب کنید.

ران مرغ را به اندازه لقمه خرد کنید سپس به ماریناد اضافه کنید. اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ماریناد شود.

روغن را در یک تابه بزرگ یا واک با درب روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، مرغ را با یک قاشق سوراخ دار از ماریناد خارج کرده و داخل تابه قرار دهید. ماریناد را برای بعد نگه دارید. مرغ را بپزید، گاهی اوقات هم بزنید تا از همه طرف کمی قهوه ای شود.

حرارت را روی متوسط ​​رو به پایین بگذارید سپس ماریناد را بریزید و درب تابه را بپوشانید. ۵ دقیقه بپزید. درب آن را بردارید و سپس بررسی کنید که آیا مرغ پخته شده است یا خیر. اگر پخته شد، مرغ را در یک کاسه تمیز بردارید. اجازه دهید ماریناد به مدت ۱ تا ۳ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود سپس با مرغ بریزید. با برنج و پوست پرتقال پاشیده شده سرو کنید.

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.