پاپریکا چیست
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان پاپریکا چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
پاپریکا نوعی ادویه است که به غذا طعم و عطر خاصی می دهد و برای خوش رنگ شدن غذا استفاده می شود .
این ادویه از فلفل خشک شده تهیه می شود و طعم تندی دارد .
این ادویه در تهیه سالاد ، غذاها استفاده می شود و برای افرادی که علاقه به غذاهای تند دارند مناسب است .
پاپریکا ادویه مجارستانی است .
تهیه ادویه پاپریکا :
مواد لازم برای تهیه پاپریکا فقط ۴ الی ۵ عدد فلفل دلمه ای قرمز است .
فلفل ها را به صورت حلقه ای برش می دهیم .
اگر تابستان بود آن را در معرض نور خورشید قرار می دهیم تا کاملا خشک شود .
در زمستان هم می توانید آنها را روی بخاری قرار دهیید .
راه سوم استفاده از فر است .
آنها را در سینی و داخل فر قرار می دهیم .
دمای فر پایین باشد بهتر است زیرا فلفل ها قرمز تر و خوش رنگ تر می شود .
۳ ساعت داخل فر قرار دهید .
بعد از اینکه از یکی از این ۳ روش استفاده کردید آنها را آسیاب کنید تا پودر شود .
خواص پاپریکا :
. این ادویه دارای کلروفیل و ویتامین پی است .
. دارای ویتامین k است ( این ویتامین برای رفع خونریزی مناسب است )
. تحریک کننده ترشحات معده است که باعث می شود فرد دچار سوء هاضمه نشود .
پاپریکا چیست
این مطلب از دسته دانستنی ها سایت برای شما گردآوری شده است .