نکات طلایی پخت یک لازانیای خوشمزه

نکات طلایی پخت یک لازانیای خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”نکات طلایی پخت یک لازانیای خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱- برای تهیه لازانیا گفته می‌شود که تا حد امکان مواد میانی لازانیا را با کمترین مقدار روغن تهیه کنید. همچنین اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می کنید، گوشت بدون چربی یا کم چربی را انتخاب کنید.
۲- پیازی که در تهیه مواد میانی لازانیا به کار می رود، باید ریز خرد شود (می توانید پیاز را رنده کنید).
۳- اگر در مواد میانی لازانیا از رب استفاده
می کنید، مقدار آن کم باشد. همچنین همراه آن چند قاشق آب اضافه کنید.
۴- لازانیا را در ظرف نچسب(پیرکس) تهیه کنید. کف و دیواره های ظرف باید با کره یا روغن چرب و با سس بشامل پوشش داده شود.
۵- روی هر ورق لازانیا، مقدار نازک و کمی مواد گوشتی یا سبزیجات، سپس مقدار کمی پنیر بریزید.
۶- وقتی لایه ها تمام شد، روی آخرین لایه لازانیا را با سس سفید مخصوص (سس بشامل) و پنیر فراوان کاملا پوشش دهید.
۷- قبل از قرار دادن لازانیا در فر، مقداری آب روی سطح آن اسپری کنید. ( این کار باعث می شود لازانیای شما خشک نشود)
۸- یک ظرف پیرکس را پر از آب کنید و همراه با آن درون فر قرار دهید. (این ترفند مانع از خشک شدن لازانیای شما می شود)

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.