نحوه درست کردن خانگی خیارشور
نحوه درست کردن خانگی خیارشور
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان نحوه درست کردن خانگی خیارشور در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
بسیاری از افراد برای خوردن غذا نیاز به یک طعم دهنده دارند .
در این گونه مواقع خیارشور بهترین گزینه محسوب می شود .
در این مطلب طرز تهیه یک خیارشور عالی را به شما ارائه می دهیم .
و می توانید با استفاده از این روش خیارشور را تا مدت زیادی نگه دارید .
مواد مورد نیاز :
برگ کرفس : ۲۰۰ گرم
ترخون : یک کیلو
خیارریز : ۲ کیلو
شوید : ۲۰۰ گرم
سیر : ۴ حبه بزرگ
فلفل سبز : ۴ عدد
سنگ نمک : به مقدار لازم
زاج سفید : یک تکه کوچک
طرز تهیه :
سبزی ها و خیارهایی که تهیه کرده اید خوب بشویید و بگذارید تا خشک شود .
مقداری آب و نمک را بگذارید تا بجوشد سپس زاج سفید را به آن اضافه کنید و بگذارید حل شود .
حالا از روی گاز بردارید .
خیارها و سبزی ها را به صورت لایه لایه داخل شیشه ای ریخته و فلفل و سیر را اضافه کنید .
حالا نوبت به آب و نمک می رسد .
آن را روی مواد بریزید تا جایی که ظرف کاملا پر شود .
درب را محکم ببندید و بگذارید تا آماده شود .
نکات مهم :
. بعد از شستن خیار وسبزی ها مطمئن شوید که کاملا خشک شده اند در غیر اینصورت کپک می زنند .
. مدت زمان آماده شدن خیارشور شما بستگی به دما دارد . هر چه دما بالاتر باشد زودتر آماده می شود .
نحوه درست کردن خانگی خیارشور
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .