نحوه درست کردن خانگی خیارشور

نحوه درست کردن خانگی خیارشور

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان نحوه درست کردن خانگی خیارشور در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

بسیاری از افراد برای خوردن غذا نیاز به یک طعم دهنده دارند .

در این گونه مواقع خیارشور بهترین گزینه محسوب می شود .

در این مطلب طرز تهیه یک خیارشور عالی را به شما ارائه می دهیم .

و می توانید با استفاده از این روش خیارشور را تا مدت زیادی نگه دارید .

مواد مورد نیاز :

برگ کرفس : ۲۰۰ گرم

ترخون : یک کیلو

خیارریز : ۲ کیلو

شوید : ۲۰۰ گرم

سیر : ۴ حبه بزرگ

فلفل سبز : ۴ عدد

سنگ نمک : به مقدار لازم

زاج سفید : یک تکه کوچک

طرز تهیه :

سبزی ها و خیارهایی که تهیه کرده اید خوب بشویید و بگذارید تا خشک شود .

مقداری آب و نمک را بگذارید تا بجوشد سپس زاج سفید را به آن اضافه کنید و بگذارید حل شود .

حالا از روی گاز بردارید .

خیارها و سبزی ها را به صورت لایه لایه داخل شیشه ای ریخته و فلفل و سیر را اضافه کنید .

حالا نوبت به آب و نمک می رسد .

آن را روی مواد بریزید تا جایی که ظرف کاملا پر شود .

درب را محکم ببندید و بگذارید تا آماده شود .

نکات مهم :

. بعد از شستن خیار وسبزی ها مطمئن شوید که کاملا خشک شده اند در غیر اینصورت کپک می زنند .

. مدت زمان آماده شدن خیارشور شما بستگی به دما دارد . هر چه دما بالاتر باشد زودتر آماده می شود .

نحوه درست کردن خانگی خیارشور

نحوه درست کردن خانگی خیارشور

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.