آشپزیمربا و ترشیجات

نحوه درست کردن خانگی خیارشور

نحوه درست کردن خانگی خیارشور

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان نحوه درست کردن خانگی خیارشور در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

بسیاری از افراد برای خوردن غذا نیاز به یک طعم دهنده دارند .

در این گونه مواقع خیارشور بهترین گزینه محسوب می شود .

در این مطلب طرز تهیه یک خیارشور عالی را به شما ارائه می دهیم .

و می توانید با استفاده از این روش خیارشور را تا مدت زیادی نگه دارید .

مواد مورد نیاز :

برگ کرفس : ۲۰۰ گرم

ترخون : یک کیلو

خیارریز : ۲ کیلو

شوید : ۲۰۰ گرم

سیر : ۴ حبه بزرگ

فلفل سبز : ۴ عدد

سنگ نمک : به مقدار لازم

زاج سفید : یک تکه کوچک

طرز تهیه :

سبزی ها و خیارهایی که تهیه کرده اید خوب بشویید و بگذارید تا خشک شود .

مقداری آب و نمک را بگذارید تا بجوشد سپس زاج سفید را به آن اضافه کنید و بگذارید حل شود .

حالا از روی گاز بردارید .

خیارها و سبزی ها را به صورت لایه لایه داخل شیشه ای ریخته و فلفل و سیر را اضافه کنید .

حالا نوبت به آب و نمک می رسد .

آن را روی مواد بریزید تا جایی که ظرف کاملا پر شود .

درب را محکم ببندید و بگذارید تا آماده شود .

نکات مهم :

. بعد از شستن خیار وسبزی ها مطمئن شوید که کاملا خشک شده اند در غیر اینصورت کپک می زنند .

. مدت زمان آماده شدن خیارشور شما بستگی به دما دارد . هر چه دما بالاتر باشد زودتر آماده می شود .

نحوه درست کردن خانگی خیارشور

نحوه درست کردن خانگی خیارشور

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا