طرز تهیه ونوشک پلو با طعمی بی‌نظیر و عالی

طرز تهیه ونوشک پلو با طعمی بی‌نظیر و عالی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه ونوشک پلو با طعمی بی‌نظیر و عالی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

ونوشک پلو یک غذای ایرانی لذیذ ، در ادامه این مطلب طرز تهیه “ونوشک پلو” را مشاهده کنید

مواد لازم برای ونوشک پلو

ونوشک تازه : ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم
برنج : ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده : ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده :۲ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه : به میزان کافی
روغن زیتون یا روغن حیوانی : به مقدار نیاز
غذای ایرانی
طرز تهیه ونوشک پلو

ابتدا برنج را بشویید و بعد از چند ساعت خیس دادن در آب و نمک به صورت کته یا آبکشی بپزید.

داخل قابلمه ای ونوشک را با گوشت چرخ کرده ، کمی نمک ، زردچوبه و یک و نیم پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.

بعد از پخته شدن گوشت رب گوجه فرنگی را به داخل مواد قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا چند جوش بزند.سپس مقداری روغن و پیاز سرخ شده را به آنها اضافه کنید و بعد از دو ،سه دقیقه جوشیدن و تبخیر آب گوشت ،قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مخلوط گوشت را لابه لای برنج پخته شده بکشید و با کمی برنج زعفرانی شده سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد ونوشک پلو

ونوشک پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
ونوشک پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.