طرز تهیه کتلت گوشت خوشمزه با جعفری!

طرز تهیه کتلت گوشت خوشمزه با جعفری!

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کتلت گوشت خوشمزه با جعفری!” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طرز تهیه کتلت با همراهی سبزی جعفری را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای کتلت با جعفری
گوشت چرخ کرده مخلوط :۳۰۰ گرم
تخم مرغ:یک عدد
سیب زمینی:۷۰۰ گرم
جعفری خرد شده :نیم پیمانه
پیاز رنده شده :یک عدد معادل ۱۴۰ گرم
آرد گندم :به میزان لازم
زردچوبه :یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
روغن مایع سرخ کردنی :به مقدار کافی

طرز تهیه کتلت با جعفری
سیب زمینی های کاملا زرد را انتخاب کنید و تمیز بشویید و با پوستش داخل ظرفی پر آب بیاندازید. برای اینکه پوست سیب زمینی هنگام پخت ترک نخورد و مزه آب نگیرد میتوانید مقداری نمک به آن بزنید. بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پختن سیب زمینی ها ، آنها را داخل آبکش بریزید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.

بعد پوست آن را بگیرید و رنده کنید.

سپس گوشت چرخ کرده را با سیب زمینی های رنده شده ،پیاز ، جعفری ، مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و هم بزنید.بعد یک عدد تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شوند.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. مقداری روغن داخلش بریزید تا کاملا داغ شود، (اگر روغن کاملا داغ نشده باشد باعث خرد شدن کتلت میشود) و بعد از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی برداشته و در دست خود فرم دهید به صوری که ضخامت آن نیم سانت شود.

مقداری آرد روی سطح صافی بریزید و کتلت ها را روی آرد قرار دهید و با قالب یا دهانه لیوان به صورت دایره یا هر شکل دیگری در بیاورید.بعد کتلت ها را داخل روغن قرار دهید تا دو طرف آن سرخ شود.

کتلت های آماده شده را روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود و بعد در کنار انواع سبزیجات سرو کنید.

نکته
برای جلوگیری از خرد شدن کتلت و نچسبیدن آن به ظرف، زمانی کتلت را در تابه قرار دهید که روغن کاملاً داغ باشد، همچنین داغی رون باعث جدا شدن راحت تر کتلت از کف ظرف می شود. پس از قرار دادن کتلت در روغن داغ، حرارت را ملایم کنید تا کتلت ها به آرامی سرخ شوند.

نکات تکمیلی در مورد کتلت با جعفری
کتلت با جعفری جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
کتلت با جعفری را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.