دستور پخت قیمه بوشهری
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”دستور پخت قیمه بوشهری” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
قیمه جنوبی طعم خوشمزه ای دارد که در آن گوشت کوبیده شده و له می شود ، با ما همراه باشید.
آموزش قیمه بوشهری
قیمه بوشهری از هر لحظای که مد نظر شما باشد که چه مزه و چه ظاهر با مابقی قیمه ها فرق دارد ، با ما همراه باشید تا برای شما قیمه بوشهری را درست کنیم.
مواد لازم برای قیمه جنوبی :
نخود لپه محلی پخته شده : ۲۰۰ گرم
گوشت پخته شده : ۲۰۰ گرم
پیازسرخ شده : ۲ عدد
سیب زمینی پخته شده : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
گلاب : یک استکان
آب گوشت : ۲ پیمانه
نمک، فلفل ، زرد چوبه ، پودر زیره و پودر لیمو عمانی : به مقدار کافی
روغن مایع : به میزان لازم
طرز تهیه قیمه بوشهری اصیل :
برای درست کردن این قیمه ابتدا باید لپه را خیس کنید
و بعد از چند ساعت خیس خوردن و عوض کردن آب داخل آن ، به همراه مقداری آب و کمی نمک بپزید.
بعد از پخته شدن لپه ها ، آن را با گوشتکوب له کنید.علاوه بر لپه ، سیب زمینی پخته شده و گوشت پخته شده را هم باید جداگانه له کنید.
قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و پیاز های سرخ شده را به همراه کمی روغن داخلش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
تمام ادویه ها را به همراه کمی نمک به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از کمی تفت دادن ادویه ها و پیاز در روغن ،رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا در اثر حرارت خامی رب گرفته شود و رنگ رب باز شود.
سپس به آنها نخودلپه له شده ، سیب زمینی و گوشت له شده را اضافه کنید
و هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.
در حین هم زدن ، آب گوشت را هم به مواد مخلوط شده اضافه کنید و هم بزنید
تا آب گوشت کاملا جذب مواد شود.
این خورشت باید کم آب باشد به همین دلیل نباید زیاد آب گوشت را اضافه کرد.
در واقعه همان ۲ پیمانه کافیست.
بعد ازمخلوط کردن کامل مواد ، در قابلمه را ببندید و حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت کاملا جا بیفتتد.
وقتی خورشت کاملا جا افتاد در اواخر پخت مثلا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت ، گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
خورشت قیمه بوشهری آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و در کنار شکر پلو میل کنید.
منبع،نمناک