دستور پخت قیمه بوشهری

دستور پخت قیمه بوشهری

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”دستور پخت قیمه بوشهری” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

قیمه جنوبی طعم خوشمزه ای دارد که در آن گوشت کوبیده شده و له می شود ، با ما همراه باشید.

آموزش قیمه بوشهری

قیمه بوشهری از هر لحظای که مد نظر شما باشد که چه مزه و چه ظاهر با مابقی قیمه ها فرق دارد ، با ما همراه باشید تا برای شما قیمه بوشهری را درست کنیم.

مواد لازم برای قیمه جنوبی :

نخود لپه محلی پخته شده : ۲۰۰ گرم
گوشت پخته شده : ۲۰۰ گرم
پیازسرخ شده : ۲ عدد
سیب زمینی پخته شده : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
گلاب : یک استکان
آب گوشت : ۲ پیمانه
نمک، فلفل ، زرد چوبه ، پودر زیره و پودر لیمو عمانی : به مقدار کافی
روغن مایع : به میزان لازم

قیمه بوشهری

طرز تهیه قیمه بوشهری اصیل :

برای درست کردن این قیمه ابتدا باید لپه را خیس کنید

و بعد از چند ساعت خیس خوردن و عوض کردن آب داخل آن ، به همراه مقداری آب و کمی نمک بپزید.

بعد از پخته شدن لپه ها ، آن را با گوشتکوب له کنید.علاوه بر لپه ، سیب زمینی پخته شده و گوشت پخته شده را هم باید جداگانه له کنید.

 

قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و پیاز های سرخ شده را به همراه کمی روغن داخلش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

تمام ادویه ها را به همراه کمی نمک به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید.

بعد از کمی تفت دادن ادویه ها و پیاز در روغن ،رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا در اثر حرارت خامی رب گرفته شود و رنگ رب باز شود.

 

سپس به آنها نخودلپه له شده ، سیب زمینی و گوشت له شده را اضافه کنید

و هم بزنید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.

در حین هم زدن ، آب گوشت را هم به مواد مخلوط شده اضافه کنید و هم بزنید

تا آب گوشت کاملا جذب مواد شود.

این خورشت باید کم آب باشد به همین دلیل نباید زیاد آب گوشت را اضافه کرد.

در واقعه همان ۲ پیمانه کافیست.

بعد ازمخلوط کردن کامل مواد ، در قابلمه را ببندید و حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت کاملا جا بیفتتد.

وقتی خورشت کاملا جا افتاد در اواخر پخت مثلا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت ، گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

خورشت قیمه بوشهری آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و در کنار شکر پلو میل کنید.

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.