“طرز تهیه کیک خیس پرتقالی بسیار خوش طعم”

“طرز تهیه کیک خیس پرتقالی بسیار خوش طعم”

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب””طرز تهیه کیک خیس پرتقالی بسیار خوش طعم”” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

دستور پخت “کیک خیس پرتقالی” خانگی بسیار آسان می باشد و با رعایت چند نکته ساده می توانید این کیک خوشمزه را تهیه کنید.

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی خانگی :

یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسر هایی که خانواده های ایرانی استفاده میکنند کیک خانگی است که در این میان کیک خیس به دلیل داشتن بافت نرم بسیار مورد پسند کودکان می باشد .
کیک خیس پرتقالی

مواد لازم مقدار
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
شیر نصف پیمانه
آرد ۲/۵ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آب پرتقال ۱ پیمانه
پوست پرتقال رنده شده به مقدار لازم

نکته :مقدار پوست پرتقال بسته به ذائقه شما دارد و پوست پرتقال باعث می شود کیک عطر و طعم بی نظیری بگیرد.فقط سعی کنید قسمت سفید پوست پرتقال را رنده نکنید که کیک را تلخ میکند.

 

دستور تهیه کیک خیس پرتقالی:

ابتدا فر را در دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید و سپس مراحل زیر به ترتیب انجام دهید.

مرحله اول

ابتدا ۳ عدد تخم مرغ را درون ظرف مناسب بشکنید و سپس شکر را اضافه کنید و با هم زن به خوبی بزنید تا رنگ آن تغییر کند و به کرمی بزند.

مرحله دوم

در این مرحله شیر، آب پرتقال، روغن مایع و پوست پرتقال رنده شده را به ترتیب به ظرف قبلی اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم وقتی به خوبی مخلوط کردیم آرد و بکینگ پودر که از قبل آماده کرده ایم و چند بار الک کرده ایم را در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا مواد کیک آماده شود.

مرحله سوم

در این مرحله نوبت آماده کردن قالب کیک است که باید ابتدا کف قالب را چرب کنید و سپس مقدار کمی آرد برای اینکه کیک به قالب نچسبد بر روی سطح قالب پخش کنید.سپس مواد کیک را درون قالب بریزید و درون فر که از قبل گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید.

مرحله چهارم

در فاصله زمانی کیک در فر است شما باید سس کیک خیس پرتقالی را تهیه کنید .برای این کار یک لیوان دیگر آب پرتقال و نصف پیمانه شکر لازم است.

ابتدا یک لیوان آب پرتقال را روی شعله ملایم قرار دهید و سپس نصف پیمانه شکر را افزوده و به خوبی هم میزنیم تا شکر به خوبی حل شود فقط توجه داشته باشید که نباید آب پرتقال بجوشد، وقتی سس کیک آماده شد شعله را خاموش کنید.

مرحله آخر

وقتی کیک را از فر خارج کردید به صورت دلخواه برش بزنید و سس پرتقالی را روی کیک بریزید و بگذارید کیک سرد شود وسپس نوش جان کنید.

کیک پرتقالی

نکات طرز تهیه کیک خیس پرتقالی :

می توانید از پودر پسته برای تزیین کیک خیس پرتقالی استفاده کنید.

برای اینکه از خمیر شدن کیک جلوگیری کنید موقع ریختن سس کیک سعی کنید کیک و شبرت داری یک دمای مشخص باشند تا کیک خمیر نشود.

اگر دوست دارید کیک پف خوبی کند از قالب بزرگ استفاده نکنید.

درب فر را در ۲۰دقیقه اول باز نکنید تا کیک به خوبی پف کند.

برای اطمینان از پختن کیک از یک چنگال چوبی استفاده کنید و آن را به وسط کیک فرو کنید اگر مواد کیک به آن نچسبید یعنی کیک آماده است.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.