معرفی برخی نان های معروف و خوشمزه در دنیا

مردم  از نان به عنوان برکت سفره یاد می کنند و این غذای اصلی در بسیاری از نقاط جهان است.به طور کلی، بیشتر نان حاوی حداقل چهار ماده است – معمولاً غلات، آب، مخمر و کمی نمک.با این حال، نان در شکل ها و اندازه های مختلف، با پروفایل های تغذیه ای بسیار متفاوت وجود دارد.این مقاله به بررسی انواع نان رایج در سراسر جهان می پردازد.

معرفی انواع نان های معروف و خوشمزه در دنیا

۱) نان بادام

نان بادام نوعی نان است که به جای غلات از آرد بادام آسیاب شده استفاده می شود.

به همین دلیل، نان بادام به ویژه در بین افرادی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارند و همچنین افرادی که از گلوتن اجتناب می کنند، محبوب است.محصول نهایی دارای طعمی آجیلی و کمی شیرین با بافتی شکننده است.

۲) انواع نان مانند باگت

باگت که با نام «نان فرانسوی» نیز شناخته می‌شود، یکی از معروف‌ترین محصولات نان در سراسر جهان است.

باگت ها چوب های بلند و نازکی از نان هستند که از چهار ماده آرد، آب، مخمر و نمک تهیه می شوند.

این نان رسماً به عنوان “باگت” شناخته شد و تقریباً ۱۰۰ سال پیش در سال ۱۹۲۰ محبوبیت آن افزایش یافت .

از آنجایی که ماده اصلی آرد گندم تصفیه شده است، باگت ها طعم ملایمی نسبت به سایر انواع نان دارند. با این حال، آنها در مقایسه با محصولات نان سبوس دار از نظر فیبر و پروتئین بسیار کم هستند.

۳) نان موز

نان موزی یک نوع نان محبوب است که ترکیبی از آرد معمولی و موز رسیده در مواد تشکیل دهنده آن است. سایر مواد شامل کره، تخم مرغ، جوش شیرین، نمک و طعم دهنده ها .نان موز طعمی شیرین، پر از موز و کیک مانند دارد. همچنین بیشتر شبیه کیک استفاده می شود تا محصول نان.

۴) انواع نان مانند نان جو

نان جو نوعی نان حاوی آرد جو است.در نتیجه، فیبر، ویتامین و مواد معدنی بیشتری نسبت به نان گندم تصفیه شده ارائه می دهد.فرآورده های جو از دیرباز بخشی از رژیم غذایی انسان بوده است، به طوری که مصریان باستان آن را هزاران سال پیش ساخته اند .

۵) نان بریوش

نان بریوش، شکلی از نان بریوش، در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است.در میان مصارف مختلف، آنها به عنوان نان برگر محبوبیت خاصی دارند.

ماده اصلی آرد گندم است. نان بریوش همچنین حاوی مقدار زیادی کره، شیر و تخم مرغ در مواد تشکیل دهنده خود است. این مواد کمک می کنند تا نان ها بافتی نرم، سبک و طعم کمی شیرین داشته باشند.با این حال، به دلیل محتوای کره بالا، نان بریوش حاوی چربی بیشتری (و کالری بیشتری) نسبت به سایر انواع نان است.

۶) انواع نان مانند سیاباتا

سیاباتا یک نان ایتالیایی بلند، مسطح و تقریباً مستطیلی شکل است.سیاباتا در سال ۱۹۸۲ برای رقابت با باگت های فرانسوی وارداتی که به ایتالیا می آمدند اختراع شد.در حالی که می توان انواع گندم کامل را پیدا کرد، اکثر سیاباتاها حاوی ترکیبی از آرد گندم، آب، مخمر، نمک و گاهی روغن زیتون هستند.

۷) نان ذرت

نان ذرت نوعی نان است که معمولاً از آرد ذرت و بیکینگ پودر تهیه می شود.

این نان احتمالاً در حدود ۷۰۰۰ سال پیش توسط بومیان آمریکا در مکزیک ایجاد شده است . انواع مختلفی از نان ذرت و روش های تهیه آن وجود دارد، اما نان ذرت پخته رایج ترین آن است.بار دیگر، آرد تصفیه شده (ذرت) ماده اصلی نان ذرت است که فیبر و پروتئین نسبتا کمی دارد.

۸) نان کرومپت

کرومپت‌ها محصولات نان کوچکی هستند که احتمالاً در قرن هفدهم در انگلستان به وجود آمدند .

یک کروپت دارای بافتی نرم و اسفنجی و سوراخ‌های کوچکی در بالای آن است که هر گونه مواد رویه‌ای را در آن جمع می‌کند.

به طور کلی، مردم در کنار کره، مربا، عسل و سایر چاشنی‌ها، کرامپت می‌خورند. با این حال، برخی از مردم آنها را با یک تخم مرغ آب پز می خورند.

موادی که برای تهیه یک کروپت معمولی استفاده می شود آب، آرد گندم و مخمر است.

۹) مافین انگلیسی

همانطور که از نام آن پیداست، کلوچه انگلیسی یکی دیگر از محصولات نان است که منشا آن انگلستان است.

بر اساس دستور العمل های تاریخی، به نظر می رسد کلوچه های انگلیسی در سال های اولیه قرن ۱۸ ایجاد شده اند.

کلوچه های انگلیسی کاملاً با کرومپت ها متفاوت نیستند و تکه های گرد کوچک نان هستند.

مشخصات مواد شامل شکر است که طعم کمی شیرین به مافین انگلیسی می دهد. مواد معمولی که برای تهیه کلوچه انگلیسی استفاده می شود شامل آرد گندم، آب، شکر، نمک و مخمر است.

گاهی اوقات افراد از کلوچه های انگلیسی به عنوان نان رول معمولی با مواد پرکننده داخل آن استفاده می کنند. آنها به ویژه هنگامی که به این روش در زمان صبحانه مصرف می شوند محبوب هستند و فروشگاه های مختلفی ساندویچ صبحانه مافین انگلیسی را می فروشند.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

۱۰) انواع نان مانند فوکاچیا

Focaccia یک نان تخت ایتالیایی است که شباهت کمی به پیتزا دارد.

گفته می شود، فوکاچیا ضخیم تر از پایه پیتزای سنتی ایتالیایی است. همچنین تمایل به داشتن حباب های هوای قابل مشاهده (حباب های بزرگ) در نان/خمیر دارد.

جالب اینجاست که فوکاچیا بسیار قدیمی است و صدها سال است که بخشی از رژیم غذایی ایتالیایی بوده است. گمان می رود که منشا فوکاچیا به ۲۰۰۰ سال قبل باز می گردد .

نسخه های مختلفی از فوکاچیا وجود دارد و بسته به منطقه ایتالیا متفاوت است. با این حال، مواد اولیه فوکاچیا شامل آرد گندم، آب، نمک، مخمر و روغن زیتون است.

برخی از فوکاچیا نیز ممکن است دارای تعداد کمی از رویه ها باشند که زیتون سیاه و گیاهان مختلف معمولی هستند.

۱۱) نان لواش طعم دار

نان لواش که در هند و بخش استاندارد بسیاری از غذاهای آسیایی است، نوعی نان تخت است.

 برخی از محبوب ترین گزینه ها عبارتند از:

نان پنیر
نان سیر و گشنیز
پیشواری نان – نوعی نان حاوی سلطان، نارگیل خشک شده و بادام
در حالی که گزینه های گندم کامل در دسترس هستند، عنصر اصلی این نان آرد گندم تصفیه شده است. بنابراین از نظر تغذیه ای مشابه سایر نان های سفید است.

۱۲) نان پیتا

نان پیتا یکی دیگر از انواع محبوب نان تخت است. منشا نان یونان است، اما در سراسر منطقه مدیترانه و خاورمیانه محبوب است.نان پیتا یک مرکز توخالی دارد، بنابراین می تواند یک “نان جیبی” باشد که مواد درون آن پر شده است.

۱۳) نان آلمانی Pumpernickel

Pumpernickel یک نان آلمانی است که از چاودار تهیه می شود.

در حالی که برخی از اشکال این نان ممکن است حاوی آرد گندم نیز باشند، پمپرنیکل سنتی آلمانی فقط از آرد چاودار استفاده می کند.به همین دلیل رنگ تیره تری نسبت به سایر انواع نان دارد.

برخی از دستور العمل های پمپرنیکل نیز ممکن است شامل غلات کامل چاودار در میان مواد تشکیل دهنده آنها باشد.

۱۴) انواع نان مانند نان برنجی

نان برنجی نوعی نان است که اغلب به دلیل خواص بدون گلوتن به بازار عرضه می شود.

از آنجایی که برنج حاوی گلوتن نیست، نان برنجی باید با رژیم های غذایی بدون گلوتن سازگار باشد. با این حال، همیشه ارزش بررسی برچسب را دارد تا مطمئن شوید که منبع گلوتن در نان برنج تجاری وجود ندارد.

همانطور که از نام آن پیداست، آرد برنج ماده اصلی نان برنجی است.

۱۵) نان چاودار

نان چاودار به انواع نان هایی گفته می شود که از آرد چاودار در میان مواد تشکیل دهنده خود استفاده می کنند.

با این حال، بر خلاف نان سنتی پمپ نیکل، نان چاودار ممکن است حاوی آردهای دیگری باشد.

به عنوان مثال، ماده اصلی برخی از نان چاودار حتی ممکن است آرد گندم با مقدار کمتری آرد چاودار باشد.

به طور کلی، نان چاودار طعم قوی تر و بافت غلیظ تری نسبت به نان گندم دارد. نان چاودار سابقه ای طولانی دارد و هزاران سال است که بخشی از رژیم غذایی انسان بوده است

۱۶) نان اسکون

Scones یک شکل محبوب و گرد شکل از نان کوچک است که منشا آن انگلستان است.

به طور کلی، مواد تشکیل دهنده اسکون ها شامل آرد گندم (معمولا)، کره، تخم مرغ، بکینگ پودر و نمک است.

علاوه بر این، اسکون ها می توانند طیف گسترده ای از طعم ها را داشته باشند و مواد اضافی می توانند شامل کشمش، دارچین، پنیر و موارد دیگر باشند.

سخن پایانی درباره انواع نان

این مقاله نشان می دهد که انواع مختلفی از نان و فرآورده های نان وجود دارد.

بسیاری از این گزینه ها عمدتاً منبعی از آرد گندم تصفیه شده هستند، اما برخی از گزینه های غلات کامل ارزش غذایی بیشتری دارند. در این راستا، نان چاودار، نان سبوس دار و سبوس دار وسیع ترین طیف مواد مغذی را ارائه می دهند.

علاوه بر نان های موجود در بازار، امکان تهیه نان خانگی متناسب با نیازهای مختلف نیز وجود دارد.

 دستور العمل های خانگی می توانند از گزینه های بدون گلوتن تا گزینه های کم کربوهیدرات متغیر باشند. آنها همچنین می توانند آردهای مختلفی داشته باشند، چه از حبوبات، آجیل یا غلات.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.