معرفی ادویه ماهی به همراه آموزش ترکیب ادویه ماهی
معرفی ادویه ماهی به همراه آموزش ترکیب ادویه ماهی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” معرفی ادویه ماهی به همراه آموزش ترکیب ادویه ماهی ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
آویشن ، رزماری- ۵ قاشق چای
خوری
نمک-۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز-۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه-۲ قاشق چایخوری
پودر زیره – یک قاشق چایخوری
پودر پیاز- یک قاشق چایخوری
پودر سیر- یک قاشق چایخوری
پرک فلفل قرمز- یک قاشق چایخوری
پودر دانه گشنیزو زنجبیل- یک قاشق چایخوری
غذاهای دریایی به علت داشتن بوی نامطبوع باید با ادویه و دیگر طعم دهنده ها ترکیب شود تا طعمی دلچسب و بویی خوشایند یابد.
افزودن ادویه به غذاهای دریایی به خصوص برای افرادی که از طعم غذاهای دریایی لذت نمی برند و از خوردن آن ها طفره می روند، می تواند مفید باشد تا بتوانند از خواص بی شمار این نوع غذاها بهره مند شوند.
ادویه با طبع گرمی که دارد، سردی طبع غذاهای دریایی را جبران می کند و برای طعم دار کردن ماهی داخل فر آن را با مخلوطی از آبلیمو و ادویه مخصوص مانند گشنیز، سیر و پیاز، زنجبیل و … می توان مزه دار کرد.
تمام ادویه ها را در کاسه بزرگی بریزید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.
ادویه ماهی باید در جای خشک ، خنک و تاریک نگهداری شود و در ظرف دربسته باشد.
این ادویه را می توانید به ماهی ، میگو و انواع غذاهای دریایی اضافه کنید.
منبع،خراسان
بسیار عالی
سلام
خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید بوده