چند مدل غذای خوشمزه با ماهی

چند مدل غذای خوشمزه با ماهی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”چند مدل غذای خوشمزه با ماهی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱-ماهی با روکش خامه و شوید

ماهی با روکش خامه و شوید غذایی است خوشمزه و عالی برای مهمان های خاص و در عین حال ساده و آسان برای روزهای پر مشغله.

مواد لازم:

  • ۴ فیله هر نوع ماهی سفید
  • ¾ فنجان خامه ترش
  • ½ قاشق چای خوری نمک + مقداری نمک برای خواباندن در گوشت ماهی
  • ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه + مقداری فلفل برای خواباندن در گوشت ماهی
  • ½ قاشق چای خوری پوست لیمو رنده شده
  • ½ قاشق غذاخوری شوید خشک کرده فریز شده (یا ۱ قاشق چای خوری شوید تازه)
  • ۳ حبه سیر
  • ۳ عدد پیازچه
  • ½ قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده
  • آب نصف لیمو
  • ۱/۳ فنجان پنیر پارمزان

طرز تهیه:

با ¾ فنجان خامه ترش شروع می کنیم. ½ قاشق چای خوری نمک، ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه، پوست رنده شده لیمو و شوید را به آن اضافه می کنیم.

۳ حبه سیر را پوست گرفته و رنده می کنیم. قسمت سفید پیازچه ها را ریز ریز می کنیم.

½ قاشق چای خوری فللفل قرمز آسیاب شده (اگر غذای تند دوست ندارید می توانید کمتر فلفل بریزید.) و کمی آب لیمو به اندازه ¼ لیمو را به مواد اضافه کرده خوب هم می زنیم و داخل یخچال کنار می گذاریم.

فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو طرف فیله های ماهی ذوب شده را چاشنی نمک، فلفل سیاه، مقداری شوید و کمی آب لیمو (۱/۴ لیمو) بزنید.

فیله ها را روی سینی فر یا روی کاغذ روغنی قرار دهید و یک لایه نازک روی آن ها خامه بریزید. سپس روی خامه ها پنیر پارمزان بریزید.

بگذارید فیله ها به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر بپزد. البته بستگی به ضخامت فیله ها دارد و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در حالت گریل قرار دهید تا روی ماهی ها سرخ و مایل به قهوه ای شود.

روی ماهی را با پیازچه ها تزئین کنید و همراه با سبزیجات تازه یابرنج میل کنید.

۲-ساندویچ ماهی

مواد لازم برای ۴ نفر: ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ماهی، ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، ۲ لیوان نعناع و جعفری تازه و خردشده، ۲ عدد هویج نیم پز، نصف لیوان ذرت بخارپز، ۲۰۰ گرم پنیرخامه ای ۱ عدد پیاز خام متوسط، ۴ عدد نان ساندویچی متوسط، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به میزان دلخواه.

طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده ماهی را با ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، نمک، پودر سیر و فلفل کمی تفت دهید. سپس به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه درِ ظرف را ببندید تا گوشت ماهی خوب پخته شود. در طول این مدت می توانید پنیر خامه ای را با ذرت، پیاز خام و هویج های نگینی شده، نعناع و جعفری خرد شده ترکیب و سس یک دستی تهیه کنید. حالا نان های ساندویچی را باز کنید و یکی دو قاشق از این سس داخل هر یک از آنها بمالید. در نهایت هم گوشت چرخ کرده ماهی که آن را پخته و طعم دار کرده اید، به مواد داخل ساندویچتان اضافه کنید. این ساندویچ می تواند گرم یا سرد، سرو شود. در صورت تمایل می توانید کمی آبلیموی تازه هم به ساندویچتان بزنید.

۳- ماکارانی با سس ماهی

مواد لازم برای ۵ نفر: ۱ بسته ماکارونی ۵۰۰ گرمی، ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ماهی، ۲ قاشق غذاخوری پودر آویشن، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه نصف لیوان جعفری تازه خرد شده، ۱ عدد پیاز بزرگ سرخ شده، ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی، نمک و فلفل سیاه و پودر سیر به میزان دلخواه.

طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده ماهی را با نمک، فلفل، پودر سیر، پیاز سرخ شده و ۲ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. سپس رب را به این مواد اضافه کنید و آن را هم ۳۰ ثانیه تفت دهید. پس از افزودن یک پنجم لیوان آب جوش به این مواد و نرم کردن آن، شعله را خاموش کنید و پودر آویشن، جعفری تازه و آبلیمو را به مایه ماکارانی خود بیفزایید. حالا اگر ماکارونی را هم پخته و آبکش کرده اید، می توانید این سس ماهی را روی آن بریزید و غذا را سرو کنید. فقط اگر نمی خواهید ماکارونی را دم کنید، مایه ماکارونی را حداقل ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت ماهی خوب پخته شود.

۵-رولت تن ماهی:

  • كنسرو ماهی تن=۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ= ۲ عدد
  • پنیر پیتزای رنده شده= ۱۰۰ گرم
  • آرد= ۵۰ گرم
  • سرکه= یك قاشق غذا خوری
  • جعفری خرد شده= به مقدار لازم
  • تخم مرغ پخته= ۲ عدد
  • نمك و فلفل= به مقدار لازم

طرز تهیه:

كنسرو ماهی تن را كه از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می‌ریزیم، سپس آن را با چنگال كمی خرد كرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سركه، جعفری خرد شده و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط می‌كنیم تا به صورت خمیر در آید.

سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی(فویل) پهن می‌كنیم و تخم‌مرغ‌های پخته شده را روی آن می‌گذاریم و به صورت رُل می‌پیچیم و دو سر كاغذ آلومینیومی را محكم می‌بندیم.

حالا رولت پیچیده شده را در‌تنظیف می‌پیچیم و آن را داخل ظرف آبی كه در حال جوش است به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

بعد از این مدت شعله را خاموش كرده و صبر می‌كنیم فویل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش می‌دهیم و با سبزیجات تزیین می‌كنیم.

امیدوارم مقاله”چند مدل غذای خوشمزه با ماهی”توانسته باشد تنوع غذایی شما رابیشتر کند.

منابع:آلامتو، آکا

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.