فواید فندق چیست؟به همراه طرز تهیه شکلات فندقی خانگی

فندق مغزهای درختی سرشار از مواد مغذی غنی و چربی های سالم است که می تواند فواید بیشماری برای سلامتی به همراه داشته باشد. وقتی به فندق فکر می کنید اولین چیزی که به ذهن شما می رسد چیست؟ احتمالاً نوعی شکلات فندقی-شکلاتی مانند نوتلا است. فقط تصور این که آن را روی نان تست یا روی توت فرنگی پخش کنید دهانتان را آب می کند ، اینطور نیست؟

اما فراتر از چنین محصولات حاوی قند ، فندق یک درمان سالم و مغذی است . در اینجا نگاهی دقیق تر به تغذیه ، فواید و راه های خوردن آن وجود دارد. بعلاوه ، ما یک دستور برای شکلات فندق سالم داریم.

فندق در کجا کشت میشود؟

فندق که به آن فیلبر نیز گفته می شود ، در سراسر جهان رشد می کند و فندق بومی آمریکا در بیشتر مناطق شرقی و مرکزی آمریکای شمالی پخش شده است. اما گونه ای که برای مصرف کشت می شود ، فندق اروپایی ، بیشتر در ترکیه رشد می کند که بیش از ۶۰ درصد محصول جهان را تولید می کند. ایالات متحده حدود پنج درصد از محصولات جهان را تولید می کند – و ۹۹ درصد آن در اورگان تولید می شود.

فندق های اروپایی ، که دارای پوسته های نازک تر و آجیل بزرگتر از همتایان آمریکایی خود هستند ، مانند آب و هوای معتدل – نه خیلی گرم ، نه خیلی سرد – به همین دلیل است که کشورهای مدیترانه ای مانند ترکیه و ایتالیا فندق را به خوبی پرورش می دهند.

ارزش تغذیه ای فندق

بخشی از دلیل محبوبیت فندق این است که این میان وعده گیاهی می تواند بخشی از رژیم غذایی سالم باشد. در اینجا ارزش غذایی در هر ۲۸ گرم (حدود یک اونس) فندق و ارزش روزانه آنها (DV) آمده است.

کالری: ۱۷۶ (۹ درصد DV)

کل چربی: ۱۷ گرم (۲۷ درصد DV)

کلسترول: ۰ میلی گرم (۰ درصد DV)

سدیم: ۰ میلی گرم (۰ درصد DV)

کربوهیدرات: ۴٫۶۸ گرم (۲ درصد DV)

فیبر غذایی: ۲٫۷۲ گرم (۱۰ درصد DV)

پروتئین: ۴٫۱۹ گرم (۸ درصد DV)

فواید فندق

مواد مغذی قابل توجه در فندق

احسانی می گوید: «فندق منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است. آنها دوز بالایی از منگنز را ارائه می دهند که از سلول ها در برابر آسیب محافظت می کند ، به سلامت استخوان ها کمک می کند و به سلامت سیستم ایمنی بدن ما کمک می کند. “

مک نیل می گوید علاوه بر این ، فندق منبع خوبی از چربی های سالم ، پروتئین ، فیبر ، منیزیم و ویتامین B6 است. او می افزاید: “فندق به ویژه دارای مقدار زیادی منیزیم و ویتامین B6 است.”

علاوه بر این ، فندق منبع خوبی از فیبر است ، که “به ما کمک می کند تا مدت طولانی تری سیر بمانیم ، قند خون ما را ثابت نگه می دارد و به حرکات منظم روده کمک می کند.”

فواید فندق برای سلامتی

کاهش کلسترول

همه این مواد مغذی مهم به مزایای اصلی سلامتی و پیشگیری از بیماری تبدیل می شوند. یکی از بزرگترین فواید آجیل از جمله فندق کاهش کلسترول است.

احسانی می گوید: “فندق سرشار از چربی های تک غیر اشباع و چند غیر اشباع برای قلب است که می تواند به کاهش کلسترول بد ، به ویژه کلسترول کل و LDL کمک کند.” آنها همچنین حاوی فیبر هستند که می تواند کلسترول کل و LDL را در روده متصل کرده و توسط بدن دفع شود. “

در یک مطالعه کوچک ، که در سال ۲۰۱۸ در Clinical Nutrition منتشر شد ، محققان دریافتند که تغذیه فندق به کودکان مبتلا به چربی خون اولیه (سطوح بالای ذرات چربی در خون) در کاهش کلسترول در مدت هشت هفته موثر است. در همین حال ، بررسی مطالعاتی در شماره ۲۰۱۶ مواد مغذی نشان داد که فندق در کلسترول نیز اثر کاهنده کلسترول دارد. این مرور شامل ۹ مطالعه با ۴۲۵ فرد بزرگسال بود که در رژیم مداخله ای شرکت کردند که ۲۸ تا ۸۴ روز به طول انجامید و مصرف فندق بین ۲۹ تا ۶۹ گرم در روز متغیر بود.

جزء فواید فندق ، با خوردن آن از سلامت قلب محافظت کنید

این فواید کلسترول به این معناست که فندق برای قلب شما مفید است. احسانی می گوید: “فندق سرشار از پتاسیم و فیبر است که به حمایت و حفظ فشار خون سالم کمک می کند.”

اگرچه بسیاری از تحقیقات در مورد فواید سلامتی آجیل توسط صنعت آجیل تأمین می شود ، بسیاری از مطالعات ، از جمله مطالعه ای که در سال ۲۰۱۷ در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شد ، نشان داده است که مصرف آجیل با خطر کمتر مرگ ناشی از بیماری های قلبی مرتبط است ، سکته مغزی یا دیابت مطالعه ای که در سال ۲۰۱۹ در Circulation منتشر شد نشان داد که خوردن آجیل از جمله فندق با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی در افرادی که دیابت دارند مرتبط است.

کمک به جلوگیری از سرطان

تحقیقات همچنین در حال بررسی این است که چگونه آنتی اکسیدان های موجود در آجیل – به ویژه فندق – به سلول ها در دفع آسیب هایی که منجر به سرطان می شود ، کمک می کند. احسانی می گوید: “فندق منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها است که به محافظت و مبارزه با استرس اکسیداتیو که باعث بیماری هایی مانند سرطان می شود ، کمک می کند.” کاهش خطر ابتلا به بیماری ها ، از جمله سرطان.

این آنتی اکسیدان های مفید شامل ویتامین E. در یک مطالعه ، افراد مسن که فندق می خوردند سطح ویتامین E خود را افزایش دادند.

اما فندق همچنین حاوی آنتی اکسیدان دیگری است که منحصر به فرد برای فندق است. احسانی می گوید: “برخلاف دیگر آجیل ها ، فندق دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان هایی است که به عنوان پروآنتوسیانیدین شناخته می شوند.” این ترکیبات به مبارزه و کاهش التهاب در بدن کمک می کند ، که می تواند بدن را در برابر بیماری ها محافظت کند. “

علاوه بر این ، “دوز چربی امگا ۳ نیز به کاهش التهاب در بدن کمک می کند.” “برای به دست آوردن همه خواص پیشگیری کننده از سرطان فندق ، بهتر است آجیل را به صورت خام و پوست آن روی آن مصرف کنید.”

پیشنهاد می کنیم مقاله “داشتن ابروهای پرپشت با ۱۰ روش خوب” را نیز مطالعه بفرمایید.

جزء فواید فندق ، کاهش وزن را سرعت میبخشد

تحقیقات ، شامل مطالعه ای که در سال ۲۰۱۹ در BMJ Nutrition، Prevention & Health منتشر شد ، نشان داد که اگرچه کالری بالاتری دارند ، آجیل هایی مانند فندق ، در واقع می توانند به حفظ وزن سالم کمک کنند. تا زمانی که آنها در حد اعتدال خورده شوند.

احسانی می گوید: «فندق به دلیل خاصیت پر کننده فیبر می تواند به کنترل وزن کمک کند. فیبر رژیمی به آرامی توسط روده ما هضم می شود ، که باعث می شود احساس سیری طولانی تری داشته باشیم. غذاهای غنی از فیبر می توانند به رضایت فرد نسبت به غذاهای کم فیبر کمک کنند ، بنابراین به حفظ وزن کمک می کند. ” او می گوید: علاوه بر فیبر ، “غذاهای غنی از پروتئین شما را سیر می کنند ، بنابراین به دلیل خواص سیرکنندگی کمتری می خورید.”

مک نیل می گوید: “ترکیب پروتئین ، فیبر و چربی های سالم فندق به ثابت نگه داشتن قند خون ما کمک می کند تا احساس سیری طولانی تری داشته باشیم.”

رکسانا احسانی ، متخصص تغذیه و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم درمانی می گوید: “فندق اغلب نادیده گرفته می شود و اغلب مصرف نمی شود ، اما سرشار از مواد مغذی است.” آنها منبع خوبی از چربی ، فیبر و پروتئین هستند. ” (اینها سالم ترین آجیل هایی هستند که می توانید بخورید.)

Lauren McNeill ، متخصص رژیم غذایی مستقر در تورنتو ، می گوید: این ترکیب از مواد مغذی “به ما کمک می کند تا مدت طولانی تری سیر بمانیم ، چه فندق به عنوان میان وعده مصرف کنیم و چه در وعده غذایی.” علاوه بر این ، طعم آنها بسیار خوشمزه است. “

طرز تهیه شکلات فندقی سالم

طرز تهیه شکلات فندقی

۲ فنجان فندق خام

½ فنجان شیر

۴ قاشق غذاخوری روغن (مانند روغن فندق ، روغن تخمه آفتابگردان یا روغن گلرنگ)

۳ قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل

۱/۳ فنجان پودر کاکائو بدون شیرین

۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

فندق را به مدت هشت دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تفت دهید تا کمی برشته شود. پس از کمی خنک شدن ، پوست فندق ها را با دستمال کاغذی بمالید ، تا زمانی که بیشتر پوست ها جدا شوند. در یک غذاساز ،فندق را برای چند دقیقه مخلوط کنید تا خوب خرد شود. مواد باقی مانده را به مخلوط کن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط به قوام کره برسد. لذت بردن!

4/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.