آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه ۴ مدل غذا با مرغ،خوشمزه و جدید

طرز تهیه ۴ مدل غذا با مرغ،خوشمزه و جدید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه ۴ مدل غذا با مرغ،خوشمزه و جدید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

در این مطلب میخواهیم غذاهایی جدید و خوشمزه که با مرغ تهیه میشوند را به شما آموزش دهیم تا هم تنوع غذاهایتان را بالا ببرید و هم دانش آشپزی خود را بالا ببرید.

۱-مرغ و قارچ

مواد اولیه مرغ و قارچ:

رانهای مرغ بدون استخوان و بدون پوست
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
۲ قاشق غذاخوری کره
۸ عدد قارچ ، نصف شده
۲ عدد موسیر بزرگ ، خرد شده
۳ حبه سیر ، خرد شده
۴ قاشق چایخوری برگ تازه آویشن خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آرد
۳ فنجان آب مرغ
۱ قاشق چایخوری خردل
۱ فنجان ماکارونی اورزو(ماکارانی برنجی)

۳-۴ فنجان اسفناج
۱/۳ فنجان پارمزان تازه رنده شده
خامه  ۱/۴ فنجان
۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه مرغ و قارچ:

مرغ را با ۳/۴ قاشق چایخوری نمک و ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل طعم دار کنید.
کره را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​​ذوب کنید.
مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید و آن را بپزید تا زمانی که قهوه ای طلایی شود و پخته شود.

در ظرف دیگر قارچ و موسیر را اضافه کنید و حدوداً ۳-۵ دقیقه آن را مرتباً هم بزنید تا نرم شود ، آن را بپزید. حدود ۱ دقیقه سیر و آویشن را هم بزنید تا معطر شوند.
آرد بزنید تا کمی قهوه ای شود ، حدود ۱ دقیقه.
آب مرغ و خردل و ماکارانی اوزو را اضافه کنید. صبر کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا زمانی که ماکارونی پخته شود ، حدود ۶ دقیقه. اسفناج ، پارمزان و خامه را هم اضافه کنید حدود ۵ دقیقه صبر کنید. مرغ را به این  تابه اضافه کنید.
بلافاصله سرو کنید ، با جعفری تزئین کنید.

طرز تهیه 4 مدل غذا با مرغ،خوشمزه و جدید
طرز تهیه ۴ مدل غذا با مرغ،خوشمزه و جدید

۲-بشقاب مرغ کنجدی

مواد اولیه بشقاب مرغ کنجدی:

۱ فنجان برنج پخته شده
کلم بروکلی حدود ۲-۳ فنجان
۱/۲ فنجان آب مرغ
۱/۴ فنجان آب پرتقال تازه فشرده شده
۲/۲ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
۳ حبه سیر ، خرد شده
۴/۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

رانهای مرغ بدون استخوان و بدون پوست ، به قطعات کوچک برش دهید
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا
۲ قاشق چایخوری دانه کنجد تفت داده شده
۱ پیاز سبز ، نازک خرد شده

طرز تهیه بشقاب مرغ کنجدی:

کلم بروکلی را درون بخارپز یا صافی که روی یک ظرف آب جوش تنظیم شده قرار دهید. ۵ دقیقه آن را بپوشانید و بخارپز کنید ، یا تا زمانی که پخته و سبز رنگ شود کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک ، آب مرغ ،  آب پرتقال ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سیر ،  و ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.
مرغ را با ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل طعم دار کنید. با ۳/۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت باقی مانده بپاشید تا کاملاً یکدست شود.
روغن کانولا را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​ ​​گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و آن را بپزید تا حدوداً ۶-۸ دقیقه طلایی شود. مخلوط آب مرغ را اضافه کنید تا غلیظ شود ، حدود ۲-۳ دقیقه. دانه های کنجد را اضافه کنید و بهم بزنید.
در صورت تمایل مرغ را بلافاصله همراه با برنج و کلم بروکلی که با پیاز سبز تزیین شده سرو کنید.

 

مرغ کنجدی
مرغ کنجدی

۳-مرغ لیمویی

مواد اولیه مرغ لیمویی:

۱/۲ فنجان آب مرغ
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه فشرده شده
۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو
۲ حبه سیر ، خرد شده
۲ قاشق چایخوری سس خردل
۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک شده
نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
ران های مرغ بدون پوست
۱ ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا

طرز تهیه مرغ لیمویی:

در یک کاسه متوسط ​​، آب مرغ ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پوست لیمو ، سیر ، سس خردل ، پونه کوهی ، آویشن ، ۱ ۱/۲ قاشق چای خوری نمک و ۱ ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل را مخلوط کنید.
در یک کیسه ، مخلوط آب مرغ و مرغ را ترکیب کنید. حداقل ۲ ساعت تا یک شببگذارید بماند ، گاهی کیسه را بچرخانید.سپس  مرغ را آبکش کنید.
روغن کانولا را در ظرف گریل چدنی روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید.مرغ را به یک لایه به ظرف گریل اضافه کنید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود و پخته شود ، به دمای داخلی ۱۶۵ درجه فارنهایت ، حدود ۴ -۵ دقیقه در هر طرف.
بلافاصله سرو کنید.
یادداشت:
* اگر تابه گریل چدنی ندارید ، می توانید از یک تابه بزرگ چدنی نیز استفاده کنید.

غذای خوشمزه
غذای خوشمزه

۴-مرغ با سس بادام زمینی

مواد اولیه مرغ با سس بادام زمینی:

۱/۴ فنجان شیر نارگیل
۲ قاشق غذاخوری سس سویا
۲/۲ قاشق چایخوری پودر کاری
۱ قاشق چای خوری ۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه
۳ حبه سیر ، خرد شده
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری سس ماهی
رانهای مرغ بدون پوست، به قطعات ۱ اینچی بریده شده است
۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا
نمک  و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه

 سس بادام زمینی:

۳ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی خامه ای
۱ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه فشرده شده
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای
۲ قاشق چایخوری سس سیر فلفل قرمز یا بیشتر ، برای طعم دادن
۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده

طرز تهیه مرغ با سس بادام زمینی:

برای تهیه سس بادام زمینی ، کره بادام زمینی ، سس سویا ، آب لیمو ، شکر قهوه ای ، سس سیر فلفل قرمز و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. ۲-۳ قاشق غذاخوری آب را بزنید تا به قوام مورد نظر برسد. کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط ​​، شیر نارگیل ، سس سویا ، پودر کاری ، زردچوبه ، سیر ، زنجبیل ، شکر قهوه ای و سس ماهی را ترکیب کنید.
در یک کیسه ، مخلوط  مرغ و موادی که در بالا ترکیب کردید به جز سس بادام زمینی را در کیسه بریزید. حداقل ۲ ساعت تا یک شب بگذارید بماند ، گاهی کیسه را بچرخانید.
گریل را از قبل روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را به سیخ بکشید. روغن کانولا را روی مرغ ها بمالید ؛ با نمک و فلفل مزه دار کنید.
به دمای داخلی ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد ، یعنی حدود ۱۲-۱۵ دقیقه.
بلافاصله با سس بادام زمینی سرو کنید.

غذا با مرغ
غذا با مرغ

 

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا