طرز تهیه کیک عصرانه خوشمزه و ترد
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کیک عصرانه خوشمزه و ترد” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
“کیک عصرانه” یک کیک ساده و خوشمزه با بافتی نرم است که به عنوان عصرانه در کنار عزیزانتان با یک لیوان شیر یا چای، فوق العاده خوشمزه و لذت بخش می شود.
مواد لازم کیک عصرانه :
آرد :۲۵۰ گرم
تخم مرغ :۲ عدد
کره :۱۰۰ گرم
شکر :۹۰ گرم
ماست شیرین و کم آب :۱۵۰ گرم
وانیل :۱/۴ قاشق مربا خوری
بکینگ پودر :۱ قاشق مربا خوری
نمک :۱/۸ قاشق مربا خوری
مواد لازم رویه کیک:
سیب زرد :۲ عدد
جودو سر پرک :۵۰ گرم
گردو ریز خرد شده :۵۰ گرم
آرد:۱ ق سوپخوری
شکر قهوه ای :۶۰ گرم
دارچین :۱ قاشق مربا خوری
کره :۶۰ گرم
طرز تهیه کیک عصرانه ساده
برای درست کردن این کیک عصرانه خوشمزه باید ابتدا مواد رویه را آماده کنیم و برای اینکار داخل ظرفی شکر قهوه ای و آرد را با جو پرک و دارچین مخلوط میکنیم و هم میزنیم.
در مرحله بعد کره یخچالی و سرد را به مخلوط آرد و جو اضافه کنید و با دست هم بزنید تا مواد به شکل خرده های نون در بیاید.
بعد از آماده کردن مواد رویه کیک ،به سراغ درست کردن خود کیک میرویم .
در ظرف دیگری ۱۰۰ گرم کره و شکر را طبق روال بقیه کیک ها با هم زن برقی خوب هم بزنید.
فقط قبل از شروع این کار ، بکینگ پودر را با ماست مخلوط کنید تا به عمل بیاید.بعد به سراغ هم زدن مواد بروید.
وقتی کره و شکر با هم مخلوط شدند، تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید
و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید و تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
وانیل را هم در این مرحله اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.بعد از هم زدن تخم مرغ ها ، ماست مخلوط شده با بکینگ پودر رابه بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
پس از آن نوبت اضافه کردن آرد میرسد که باید آرد را کم کم داخل مایه کیک بریزید
و با لیسک هم بزنید.(مایه کیک کمی سفت میشود که مشکلی ندارد)
سیب ها را پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید و یا به صورت حلقه ای برش بزنید و نیز به صورت خلالی میتوانید ببرید.
سپس سیب ها را با کل مواد مخلوط کنید و یا در میانه مواد کیک بریزید و در واقعه سیب ها را در وسط کیک قرار دهید.
سیب ها را میتوانید در مقداری کره تفت دهید تا آب اضافه آن کشیده شود و یا همانطور به صورت خام بریزید.
یک قالب ۲۰ تا ۲۳ سانتی را انتخاب کنید و کف و دیواره آن را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید و مواد رویه کیک را روی آن بریزید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط قرار دهید.
منبع،نمناک