طرز تهیه کره بادام زمینی خوشمزه و مقوی

طرز تهیه کره بادام زمینی خوشمزه و مقوی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه کره بادام زمینی خوشمزه و مقوی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از کره های بسیار خوشمزه و پر خاصییت “کره بادام زمینی” است که بسیار مقوی و در عین چرب بودن هیچ چربی خطرناکی ندارد.

این کره در عین گران بودن بسیار بسیار آسان تهیه می شود.

مواد لازم برای کره بادام زمینی
بادام زمینی :۳ لیوان
نمک:۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع :۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کره بادام زمینی

ابتدا پوست بادام زمینی ها را بگیرید و داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه ای با حرارت ملایم تفت دهید.

وقتی بادام ها کمی ترد و طلایی شدند از روی حرارت بردارید و داخل دستگاه میکسر بریزید و بعد به آن مقداری نمک اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از خرد شدن بادام های بو داده شده روغن مایع را به آن اضافه کنید و میکسر را روشن کنید تا بادام ها بافتی نرم و خمیری پیدا کنند.

در حین میکس شدن چند بار با قاشق مواد را هم بزنید تا بادام ها له تر شوند.

کره بادام زمینی آماده شده را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

در صورت تمایل میتوانید به کره بادام زمینی مقداری عسل اضافه نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کره بادام زمینی

کره بادام زمینی جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.