آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای

همینک در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه کباب تابه ای در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کباب تابه ای یکی از انواع کباب های بسیار خوشمزه و خانگی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد .

طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای

با توجه به اینکه مواد لازم و طرز تهیه این غذا بسیار ساده است لذا به راحتی می توانید در کمترین زمان این غذای لذیذ و خوشمزه را بپزید .

نکته دیگر در مورد دستور پخت کباب تابه ای این است که نیاز به منقل ، زغال و … ندارد و به راحتی می توان آن را با ماهیتابه سرخ کرد .

در ادامه با ما همراه شوید .

مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم

پیاز متوسط ۱ عدد

گوجه فرنگی ۳ عدد

زردچوبه ، فلفل و نمک به مقدار لازم

طرز پخت کباب تابه ای

در ابتدا پیاز ها را رنده کرده و آنها را با دست فشار دهید تا آب اضافی آن از پیاز خارج شود .

سپس پیاز ها را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید .

نمک ، فلفل ، زردچوبه و در صورت دلخواه مقداری سماق را با همدیگر ترکیب کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و آنها را با هم دیگر ورز دهید .

حالا ماهیتابه را بر روی حرارت قرار داده و در آن مقداری روغن بریزید .

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای را کف ماهیتابه پهن کرده و با کفگیر به صورت نواری یا مثلثی برش دهید .

درب ماهیتابه را گذاشته و شعله را کم نمایید .

پس از اینکه گوشت شروع به آب انداختن کرد درب ماهیتابه را بردارید تا آب اضافی آن بخار شود .

وقتی کباب تابه ای سرخ شد آن را برگردانید و صبر کنید تا سمت دیگر آن نیز پخته و سرخ شود .

حالا در این مرحله می توانید ۳ الی ۴ عدد گوجه فرنگی را برش زده و روی کباب ها قرار دهید و یا در یک ماهیتابه دیگر به صورت جداگانه سرخ کنید .

می توانید کباب تابه ای آماده شده را به همراه برنج زعفرانی و گوجه سرخ کنید .

از سماق و سبزی خوردن برای تزیین آن استفاده کنید .

نوش جان !

این مطلب از بخش غذاهای ایرانی برای شما گردآوری شده است .

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا