طرز تهیه پیتزا تابه ای خوشمزه بدون استفاده از فر

طرز تهیه پیتزا تابه ای خوشمزه بدون استفاده از فر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه پیتزا تابه ای خوشمزه بدون استفاده از فر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

برای درست کردن پیتزا معمولاً به فر نیاز است اما نبودن فر مانعی برای پخت پیتزایی خوشمزه نیست، با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک پیتزای تابه ای خوشمزه را یاد بگیرید.

طرز تهیه پیتزا تابه ای

اگر هوس یک پیتزای خوشمزه با یه عالمه پنیر را کردید و در خانه به فر دسترسی نداشتید میتوانید به راحتی این غذای خوشمزه فست فودی را به کمک یک ماهیتابه و در سریع ترین شکل ممکن درست کنید و از عطر و طعم لذیذ یک پیتزای خانگی لذت ببرید.

 

مواد لازم برای ۲ نفر
آرد سفید :حدود۱ پیمانه
تخم مرغ :۱ عدد
ماست :۲ قاشق غذاخوری
نمک :۱ پنس
بکینگ پودر:۵ گرم
سوسیس :۱ عدد
کالباس :۴ ورق
پنیر پیتزا :۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ای :۱ عدد
گوجه فرنگی :۱ عدد
سس پیتزا :۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون :۱ قاشق مرباخوری
آویشن :۱ قاشق مرباخوری

 

دستور پخت پیتزای تابه ای

برای تهیه پیتزا خانگی باید ابتدا خمیر آن را تهیه کنید و برای تهیه خمیر لازم است شما داخل یک کاسه ابتدا تخم مرغ را بشکنید و بعد به آن ماست و به مقدار یک پنس نمک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب شوند.

سپس نصف آرد با بکینگ پودر الک شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.بعد کم کم بقیه آرد را اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر یکدست و نرمی بدست بیاید.

 

اگر خمیر چسبنده بود کمی روغن به آن اضافه کنید.بعد از آماده سازی خمیر،تابه مناسبی را که حجم خمیر در آن جا بگیرد انتخاب کنید و با کمی روغن مایع چرب کنید.

 

سپس خمیر را در کف تابه به صورت یکدست پخش کنید.

روی خمیر مقداری روغن زیتون بمالید و بعد یک قاشق سس را روی خمیر بریزید و پخش کنید.

 

به ترتیب روی سس مقداری پنیر پیتزا بریزید. و بعد از آن کالباس های ریز خرد شده ،گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سوسیس خرد شده را روی پنیر پیتزا بریزید.

 

بعد از اینکه تمام مواد دلخواه را خرد کردید و روی خمیر پیتزا چیدید، نوبت به اضافه کردن پیتزا پیتزاست که باید به میزان فراروانی پنیر روی مواد بریزید.

 

برای زیباتر شدن پیتزا مقداری گوجه ، زیتون ، قارچ ، ذرت و فلفل دلمه ای نگینی شده را روی پنیر بریزید.

 

روی حرارت ملایم گاز شله پخش کن قرار دهید و تابه را روی آن بگذارید و درب تابه را ببندید.

 

صبر کنید تا اطراف خمیر پیتزا طلایی شود و اگر اینطور شد پیتزای شما تقریبا آماده شده است. پیتزای تابه ای آماده شده را پس از برش زدن با پودر آویشن و سس دلخواه میل کنید.

 

پیتزای ماهیتابه ای بدون فر

منبع،نمناک

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.