طرز تهیه خانگی اشکنه

طرز تهیه خانگی اشکنه

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی اشکنه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

در زمان های قدیم خوردن غذاهای ساده ولی در عین حال مقوی بسیار مرسوم بوده است .

یکی از این غذاها اشکنه می باشد .

مواد لازم :

تخم مرغ : ۲ عدد

پیاز داغ : ۳ قاشق غذاخوری

آرد گندم : ۱ قاشق غذاخوری

شنبلیله : ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به مقدار لازم

آب : ۳ لیوان

زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری

سیب زمینی : ۱ عدد

طرز تهیه :

ابتدا پیاز سرخ شده را به همراه زردچوبه ، شنبلیله ، آرد و روغن خوب تفت می دهیم .

میزان روغن کم نباشه .

زیر گاز زیاد نباشه زیرا شنبلیله زود می سوزد .

مراقب باشید آرد گلوله گلوله نشود .

در مرحله بعدی آب را کم کم اضافه می کنیم طوری که آرد کاملا در آب حل شود .

حالا اگر دوست داشتین سیب زمینی را به مواد اضافه کنید .

می توانید سیب زمین به مواد اضافه نکنید این کار سلیقه ای است .

سیب زمینی هاستان را به صورت نگینی خورد کنید .

حالا نمک و فلفل را به مقدار دلخواه اضافه کنید .

مواد را با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت نگه دارید تا خوب بپزد .

گاهی اشکنه را هم بزنید تا به خاطر آرد ته نگیرد .

حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم و به مواد ارام ارام اضافه می کنیم .

باید طوری هم بزنید که تخم مرغ کاملا در مواد پخش شه .

بعد از آنکه مواد کاملا خودش رو گرفت اشکنه ما آماده شده است .

طرز تهیه خانگی اشکنه

طرز تهیه خانگی اشکنه

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.