طرز تهیه خانگی اشکنه
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی اشکنه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
در زمان های قدیم خوردن غذاهای ساده ولی در عین حال مقوی بسیار مرسوم بوده است .
یکی از این غذاها اشکنه می باشد .
مواد لازم :
تخم مرغ : ۲ عدد
پیاز داغ : ۳ قاشق غذاخوری
آرد گندم : ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله : ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
آب : ۳ لیوان
زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
سیب زمینی : ۱ عدد
طرز تهیه :
ابتدا پیاز سرخ شده را به همراه زردچوبه ، شنبلیله ، آرد و روغن خوب تفت می دهیم .
میزان روغن کم نباشه .
زیر گاز زیاد نباشه زیرا شنبلیله زود می سوزد .
مراقب باشید آرد گلوله گلوله نشود .
در مرحله بعدی آب را کم کم اضافه می کنیم طوری که آرد کاملا در آب حل شود .
حالا اگر دوست داشتین سیب زمینی را به مواد اضافه کنید .
می توانید سیب زمین به مواد اضافه نکنید این کار سلیقه ای است .
سیب زمینی هاستان را به صورت نگینی خورد کنید .
حالا نمک و فلفل را به مقدار دلخواه اضافه کنید .
مواد را با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت نگه دارید تا خوب بپزد .
گاهی اشکنه را هم بزنید تا به خاطر آرد ته نگیرد .
حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم و به مواد ارام ارام اضافه می کنیم .
باید طوری هم بزنید که تخم مرغ کاملا در مواد پخش شه .
بعد از آنکه مواد کاملا خودش رو گرفت اشکنه ما آماده شده است .
طرز تهیه خانگی اشکنه
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .