طرز تهیه نان پنجره ای شیرینی خوشمزه و دوست داشتنی

طرز تهیه نان پنجره ای شیرینی خوشمزه و دوست داشتنی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه نان پنجره ای شیرینی خوشمزه و دوست داشتنی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

نان پنجره ای یک شیرینی لذیذ و سبک است،“نان پنجره ای” سریع و آسان تهیه میشود و برای دسر مهمانان شما مناسب است.

برای درست کردن نان پنجره ای چیکار کنیم ؟

در ادامه این مطلب برای شما طرز تهیه نان پنجره ای را آماده کرده ایم که امیدواریم بتوانید استفاده کنید و لذت ببرید :

 

مواد لازم برای نان پنجره ای

نشاسته :۳ قاشق سوپخوری
آرد برنج :۱ قاشق سوپخوری
آرد :۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ :۵ عدد
گلاب :۲ قاشق سوپخوری
شیر :۱ فنجان
پودر پسته :به اندازه نیاز
پودر شکر :به مقدار لازم
روغن :به میزان لازم

 

دستور تهیه نان پنجره ای

برای درست کردن نان پنجره ای باید نشاسته ، گلاب ، آرد برنج و آرد گندم را به همراه شیر با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

سپس تخم مرغ را یکی یکی به مواد مخلوط شده اضافه کنید

و مرتب هم بزنید تا خمیری نرم و یکدستی به وجود بیاید.

اگر خمیر نان پنجره ای کمی سفت شد به آن مقداری آب یا شیر اضافه کنید.

در ظرفی به مقدار کافی روغن بریزد تا با حرارت ملایم مغز روغن به آرامی داغ شود .

روغن باید به مقداری باشد که تمامی سر قالب را بگیرد.

بعد قالب نان پنجره ای را در روغن داغ قرار دهید و بعد در خمیر نان پنجره ای بزنید

به طوری که خمیر ۲ میلی متر از سرقالب بیرون بزند.

بعد قالب را خیلی سریع در حد یک لحظه در روغن نگه دارید تا خمیر خودش را بگیرد

و با یک تکان از قالب جدا شود.

و وقتی که در داخل روغن سرخ و طلایی رنگ شد آن را برگردانید

تا آن طرف دیگر شیرینی هم سرخ شود.سپس با کفگیر آن را بیرون بیاورید تا روغن اضافی آن کشیده شود.

تمام خمیر شیرینی را به همین شکل در روغن سرخ کنید

و در آخر روی شیرینی های خنک شده پودر شکر و پودر پسته بریزید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

روغن را در ظرف دیگر ریخته و داغ کنید

قالب نان پنجره ای را در روغن داغ قرار دهید(روغن باید تمامی سرقالب را بگیرد).

سپس آن را در مایع خمیری بزنید، طوری که خمیر نان پنجره ای به اندازه ۲ میلی متر از سر قالب بیرون باشد. بعد قالب را یک لحظه در روغن داغ نگه دارید.

وقتی که خودش را کمی گرفت با یک تکان نان پنجره ای در روغن رها می شود.

وقتی سرخ و طلایی رنگ شد، آن را بر گردانید تا آن طرف نان هم کمی سرخ شود.

سپس آن را با کفگیر بر دارید تا روغن اضافی آن خارج شود.

خمیر نان پنجره ای را گاهی به هم بزنید تا یک دست باشد

از تمامی مواد به این صورت نان پنجره ای تهیه کرده و پس از خنک شدن شیرینی ها پودر شکر را با الک روی آنها بپاشید.

سپس با کمی پودر پسته سطح شیرینی ها را تزئین کنید و با چای به عنوان عصرانه سرو کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد نان پنجره ای

نان پنجره ای جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .

نان پنجره ای را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.