طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نان های محلی ترکمنی ها نان سیر با روغن محلی می باشد . تهیه نان سیر محلی ترکمنی خیلی طول نمی کشد و به راحتی می توانید آن را بپزید .
مواد لازم نان سیر محلی ترکمنی
مقدار های زیر برای ۴ نفر مناسب می باشد .
یک لیوان آب
یک پیمانه آرد گندم
یک بوته سیر
یک قاشق چای خوری نمک
یک پیمانه روغن محلی آب شده
طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی
در ابتدا آرد ، روغن و آب را در یک ظرف باهم مخلوط کنید ( به اندازه ای که آرد به دست نچسبد )
سپس سیر را خرد کرده و روی خمیر بریزید و با دست ورز دهید . نمک را کم کم بریزید و باز خمیر را ورز دهید .
حالا خمیر را به مدت سه ساعت در فضای آشپزخانه قرار دهید تا بماند . بعد از آن به اندازه یک مشت دست خمیر بردارید و با وردنه صاف کنید .
سپس یک تابه نچسب بیاورید و در آن روغن و آرد بریزید و روی حرارت قرار دهید . سپس خمیر را درون آن بکشید .
بعد از اینکه طلایی شد خمیر را سر و ته کنید .
زمان پخت نان سیر محلی ترکمنی نیم ساعت می باشد .