طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی

طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین نان های محلی ترکمنی ها نان سیر با روغن محلی می باشد . تهیه نان سیر محلی ترکمنی خیلی طول نمی کشد و به راحتی می توانید آن را بپزید .

طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی

مواد لازم نان سیر محلی ترکمنی

مقدار های زیر برای ۴ نفر مناسب می باشد .

یک لیوان آب

یک پیمانه آرد گندم

یک بوته سیر

یک قاشق چای خوری نمک

یک پیمانه روغن محلی آب شده

طرز تهیه نان سیر محلی ترکمنی

در ابتدا آرد ، روغن و آب را در یک ظرف باهم مخلوط کنید ( به اندازه ای که آرد به دست نچسبد )

سپس سیر را خرد کرده و روی خمیر بریزید و با دست ورز دهید . نمک را کم کم بریزید و باز خمیر را ورز دهید .

حالا خمیر را به مدت سه ساعت در فضای آشپزخانه قرار دهید تا بماند . بعد از آن به اندازه یک مشت دست خمیر بردارید و با وردنه صاف کنید .

سپس یک تابه نچسب بیاورید و در آن روغن و آرد بریزید و روی حرارت قرار دهید . سپس خمیر را درون آن بکشید .

بعد از اینکه طلایی شد خمیر را سر و ته کنید .

زمان پخت نان سیر محلی ترکمنی نیم ساعت می باشد .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.