آشپزیمربا و ترشیجات

طرز تهیه مربا بالنگ خانگی

طرز تهیه مربا بالنگ خانگی

هم اکنون در فارسی ها طرز تهیه مربا بالنگ خانگی بسیار خوشمزه و خوش عطر را بری شما کاربران گرامی اماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشد .

طرز تهیه مربا بالنگ خانگی

طرز تهیه مربا بالنگ خانگی

مواد لازم

بالنگ درشت ۳ عدد

شکر هم وزن بالنگ

آبلیمو ۳ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

ابتدا بالنگ ها را با آب بشویید و پوست آنها را بکنبد .

آنها را از وسط نصف کرده و قسمت داخل آن را تخلیه کنید .

بالنگ ها را به شکل خلالی خرد کنید ، آنها را درون آب سرد بگذارید و پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید .

سپس بالنگ ها را درون آب جوش بریزید و پس از یک دقیقه جوشیدن آنها را با آب خیلی سرد آبکش کنید .

این کار را باید ۴ الی ۵ بار انجام دهید تا عطر زیاد بالنگ و تلخی آن از بین برود .

آخرین بار بالنگ ها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند سپس باز هم درون آب سرد بریزید و سریع پس از چند ثانیه آبکش کنید .

سپس شکر را درون ۳ لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود .

پس از غلیظ شدن شکر ، آن را از روی شعله بردارید تا خنک شود .

حالا بالنگ ها را درون شیره شکر بریزید و حرارت دهید تا مربا بجوشد و غیظ شود .

آبلیمو را در انتها اضافه کنید و پس از ۱ دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید .

حالا پس از خنک شدن ، مربا را درون ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک تر شود .

نوش جان !

همچنین به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم در فارسی ها بخوانید :

طرز تهیه آش شله قلمکار

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا