طرز تهیه مربای بهار نارنج خانگی خوشمزه و خوش رنگ در منزل
طرز تهیه مربای بهار نارنج خانگی خوشمزه و خوش رنگ در منزل
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه مربای بهار نارنج خانگی خوشمزه و خوش رنگ در منزل ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
در مربای بهارنارنج اگر می خواهید شکوفه ها حالت ترد داشته باشند باید انها را قبل از پختن چند ساعت داخل آب و آهک خیس کنید و بعد از چند بار آبکشی مراحل پخت را ادامه دهید.
مواد لازم برای مربای بهارنارنج
مواد لازم اندازه
گل بهار نارنج ۱ کیلوگرم
آب لیمو ترش ۲ ق س
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۳ پیمانه
روش تهیه مربای بهارنارنج
گرفتن تلخی بهار نارنج
بهار نارنج داری مزه و طعم تلخی است که باید آن را ۲۴ ساعت قبل از استفاده کردن آماده کنید و تلخی آن را بگیرید.
برای این کار بهار نارنج را ابتدا چند بار در آب جوش بجوشانید و بعد از نیم ساعت آب را خالی کنید و مجددا این کار را تکرار کنید.سپس آنها را به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد نگه دارید و یکی دو بار آب آن را عوض کنید تا تلخی بهار نارنج کاملا گرفته شود.
ترکیب بهار نارنج و شکر و آماده شدن مربای بهار نارنج
سپس شکر را با ۳ پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. بعد از اینکه آب به جوش آمد بهار نارنج را داخل آن بریزید تا به آرامی بجوشند و کم کم مربا قوام بیاید.
نکته
بهار نارنج را میتوانید قبل از استفاده چند ساعت در آب و آهک خیس کنید تا بعد از پخت حالت ترد داشته باشد.
نکات تکمیلی در مورد مربای بهارنارنج
مربای بهارنارنج جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
مربای بهارنارنج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲۰ نفر مناسب میباشد .
منبع،نمناک