طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی

طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

بیسکویت پتی‌بور- ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ – یک عدد
گردوی خردشده – ۲۰ گرم
شکر – یک‌دوم پیمانه
پودر کاکائو – دو قاشق مرباخوری
کره- به مقدار لازم

۱- کره و پودر کاکائو را روی حرارت بگذارید، آن‌قدر که کره آب شود.
۲- تخم‌مرغ و شکر را اضافه کنید و به‌سرعت هم بزنید تا شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخم‌مرغ ببندد و پخته شود.
۳- بیسکویت‌ها را خرد کنید به‌صورتی‌که پودر شود.مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.مواد را داخل ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو تزیین کنید.
۴- برای ۲ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید. بعد از ۲ساعت دسر آماده است و می‌توانید آن را برش بزنید.

منبع،خراسان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.