آشپزیشیرینی پزی
طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی

طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه شیرینی شکلاتی آلمانی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
بیسکویت پتیبور- ۱۰۰ گرم
تخممرغ – یک عدد
گردوی خردشده – ۲۰ گرم
شکر – یکدوم پیمانه
پودر کاکائو – دو قاشق مرباخوری
کره- به مقدار لازم
۱- کره و پودر کاکائو را روی حرارت بگذارید، آنقدر که کره آب شود.
۲- تخممرغ و شکر را اضافه کنید و بهسرعت هم بزنید تا شکر حل شود. نباید اجازه دهید سفیده تخممرغ ببندد و پخته شود.
۳- بیسکویتها را خرد کنید بهصورتیکه پودر شود.مواد را از روی شعله بردارید و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.مواد را داخل ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پودر کاکائو و گردو تزیین کنید.
۴- برای ۲ساعت آن را داخل فریزر قرار دهید. بعد از ۲ساعت دسر آماده است و میتوانید آن را برش بزنید.
منبع،خراسان