طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی
هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
امیدواریم دوست داشته باشید .
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی
شیرینی دانمارکی یک کرم مخصوص دارد که دستور تهیه آن جدا از تهیه خود شیرینی است .
در ادامه طرز تهیه شیرینی و طرز تهیه کرم مخصوص را مشاهده می فرمایید .
مواد لازم برای تهیه شیرینی
شکر ۴۰ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰گرم
شیر ۱ لیوان
خمیر ترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک خیلی کم
مواد لازم برای تهیه کرم مخصوص
شکر سه چهارم پیمانه
آرد سه چهارم پیمانه
آبلیمو یک قاشق مرباخوری
آب ۲ پیمانه
وانیل خیلی کم
طرز تهیه کرم مخصوص
ابتدا آرد و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید .
سپس دو پیمانه آب را به آن اضافه کنید و با هم ، هم بزنید .
ظرف را روی یک شعله ملایم قرار دهید و مواد را مرتب هم بزنید تا مایع غلیظی به دست آید .
هنگامی که مایع غلیظ شد آن را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود .
پس از خنک شدن کامل مواد ، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید .
طرز تهیه شیرینی
ابتدا در ظرفی بزرگ شکر ، آرد ، پودر خمیر ترش و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید .
تخم مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و به کمک دست آنها را با یکدیگر مخلوط کنید و خوب ورز دهید .
کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
حالا کف یک ظرف بزرگ را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و روی آن نایلون بکشید .
ظرف را یک ساعت آن را در یک محل گرم قرار دهید تا خمیر ور بیاید .
پس از گذشت یک ساعت خمیر تان را به قطر نیم سانتی متر روی یک سطح آرد پاشی شده پهن کنید .
حالا به کمک یک چاقوی تیز یک رول خمیر را جدا کنید و روی آن از کرم مخصوص از قبل تهیه شده بریزید .
سپس خمیر را با کرم روی آن رول کنید .
حالا شیرینی را روی سینی فر بگذارید و رویشان نایلون بکشید و حدود نیم ساعت صبر کنید .
در طی این زمان یک عدد زرده تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط کنید و روی شیرینی ها بمالید .
حالا سینی فر را به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید .
نوش جان !