طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه سیر ترشی
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه سیر ترشی بسیار خوشمزه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
سیر ترشی یکی از ترشی های مفید و پر طرفدار است که بیشتر در شمال کشور مرسوم است .
طرز تهیه سیر ترشی
در ادامه با خواص سیر با ما همراه باشید .
می دانیم که سیر برای از بین بردن ویروس ها و میکروب کشی و درمان سرماخوذدگی بسیار مفید است .
با خوردن سیر سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و به دلیل کاهش اشتها در لاغری و کاهش وزن عالی عمل می کند .
سیر فشار خون را به خوبی تنظیم می کند .
سیر همه میکروب های بدن را از بین می برد و سو هاضمه را نیز از بین می برد .
سیر به دلیل وجود آنتی اکسیدان در جلوگیری از چروک شدن پوست کمک می کند .
مواد مورد نیاز برای تهیه سیر ترشی
سرکه ۲ فنجان
پودر خردل ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
سیر پوست گرفته شده ۲۲۵ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
دانه کرفس ۱/۲ قاشق چایخوری
آموزش تهیه سیر ترشی
برای راحتی کار می توانیم سیر خشک را از یک روز قبل بخیسانید تا خیلی راحت از پوستش جدا شود . و باید یک لایه پوست داشته باشد سیرها و ریشه آن را هم می گیریم .
در ابتدا سیر های پوست گرفته شده را از هم جدا کنید به حالت حبه ای بگذارید .
حبه های سیر با فلفل دلمه ای که از قبل خرد شده را مخلوط می کنیم .
شکر و سرکه را درون یک ظرف می ریزیم و روی حرارت متوسط گاز می گذاریم .دانه های کرفس و پودر خردل را می توانید در پارچه ای نازک یا کیسه ای بپیچیم و درون ظرف اضافه می کنیم . وقتی سرکه جوش خورد تا زمان ۵ دقیقه می گذاریم خوب بجوشد .
سپس مخلوط فلفل و سیر را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم ب مدت ۵ دقیه بجوشد .
فلفل دلمه ای و سیر که با هم مخلوط کرده بودیم را در ظرف موردنظری که قرار است در آن ترشی ریخته شود می ریزیم .
و در آخر درب ظرف را محکم می بندیم و حدود ۴ هفته یا ۴۰ روز در جای سرد و خنک می گذاریم .
این ترشی هر چه بیشتر بماند سیر شیرین تر می شود .
امیدواریم از تهیه این ترشی خوشمزه لذت ببرید .
پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب بخش مربا و ترشیجات سر بزنید .