
طرز تهیه سوپ بوقلمون و برنج
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه سوپ بوقلمون و برنج ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم برای ۳ نفر
کره – ۳۰ گرم
برنج – ۱۵۰گرم
خامه – ۲۲۰ میلی لیتر
نخود فرنگی – ۱۵۰گرم
قارچ– ۶۵ گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم
عصاره مرغ – یک لیتر
جعفری – ۳ قاشق غذاخوری
هویج- یک عدد
سیر- ۲حبه
بوقلمون – ۴۵۰ گرم
کرفس – ۳ساقه
یک تابه دسته دار یا قابلمه بزرگ را روی شعله متوسط گاز بگذارید. بعد کره را به قابلمه اضافه و صبر کنید تا آب شود.
حواستان باشد که کره نسوزد و فقط حالت کف آلودی داشته باشد. قارچ ها را تمیز بشویید و داخل آبکش مناسبی قرار دهید تا آب اضافه آن کشیده شود و بعد با دستمال حوله ای پاک کنید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید.
کرفس ها را تمیز بشویید و برگ هایش را جدا و ساقه اش را به قطعات درشت تقسیم کنید. پیاز ها را نیز به صورت نگینی خرد و هویج ها را بعد از شستن از وسط نصف کنید.
سیر ها را پوست کنید. وقتی کره داغ شد، قارچ ها و پیازهای خلالی شده را به آن اضافه کنید. حدود ۳-۲ دقیقه زمان لازم است تا قارچ ها و پیاز ها نرم شود و حالت مات به خود بگیرد.
این نکته را توجه کنید که شعله زیر تابه باید زیاد باشد تا قارچ ها بدون این که آب بیندازد سرخ شود.
باقی مانده سبزیجات و تکه های بوقلمون خام یا پخته شده را داخل قابلمه بریزید و به آن آب بیفزایید تا روی سبزیجات و بوقلمون را بپوشاند. عصاره مرغ و نمک را به مواد اضافه کنید. برنج را قبل از مخلوط کردن چندبار بشویید و آبش را خالی کنید. بعد از اینکه سبزیجات نیم پز شد برنج شسته شده را اضافه کنید و منتظر بمانید تا برنج نرم شود و بپزد. در قابلمه را ببندید و زیر شعله را زیاد کنید. وقتی سوپ به جوش آمد زیر آن را کم کنید و در قابلمه را بردارید تا آهسته پخته شود. بعد از ۳۰ دقیقه قارچ سرخ شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. وقتی کمی آب سوپ کشیده شد و جا افتاد آن را بچشید. اگر نمک و فلفل آن کم بود به آن نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. اگر دوست دارید سوپ تان حالت خامه ای و سفید رنگ داشته باشد به آن خامه اضافه کنید.
منبع،خراسان