طرز تهیه کوکو قارچ

طرز تهیه کوکو قارچ

احتمالا با خواص بی‌نظیر قارچ برای پوست و مو آشنا هستید. قارچ به‌تنهایی منبع غنی از ویتامین‌های A، B، D است و مس و سلنیوم در خود دارد. به علاوه، این کوکو برای کسانی که رژیم دارند و به دنبال یک غذای کم‌کالری هستند ،گزینه‌ بسیار خوبی است زیرا قارچ اصلا کالری ندارد.

How to prepare mushroom cocoa
۱- ابتدا سیب زمینی‌ها را آب‌پز و بعد رنده می‌کنیم.

۲- همه‌ مواد از جمله جعفری، قارچ، پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد می‌کنیم.

۳- سیر و قارچ را در کمی روغن به مدت ۵ دقیقه تفت می‌دهیم.

۴- سیب زمینی رنده شده، جعفری، فلفل دلمه‌ای، پیاز و سیر و قارچ تفت داده شده را در ظرفی می‌ریزیم و بعد نمک، فلفل، آرد سفید و تخم مرغ‌ها را نیز به آن‌ها اضافه می‌کنیم. سپس مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم.

۵- مواد را در کمی روغن داغ شده داخل تابه می‌ریزیم و با پشت قاشق صاف می‌کنیم، در تابه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم با حرارت بپزد. بعد از آن که یک طرف کوکوی قارچ پخت، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد.
کوکوی قارچ شما آماده است. می‌توانید آن را با گوجه، زیتون و سبزی تزیین و به عنوان ناهار، شام یا پیش‌غذا سرو کنید.
نکات کلیدی
*مواد را حتما ریز ریز خرد کنید.
*برای سرخ کردن کوکوی قارچ اجازه دهید روغن کاملا داغ شود و بعد مواد را داخل آن بریزید.
*تخم مرغ‌ها را با احتیاط به مایه‌ کوکوی قارچ اضافه کنید. چون اندازه تخم مرغ‌ها متفاوت است، اول سه عدد تخم مرغ اضافه کنید و اگر احساس کردید به تخم مرغ بیشتری نیاز دارد، یک عدد دیگر اضافه کنید.
*بهتر است قارچ را به همراه کمی آب لیمو تفت دهید تا سیاه نشود.
*می‌توانید پیاز را به صورت رنده شده نیز استفاده کنید. در این صورت حتما آب آن را کامل بگیرید، بعد به مواد اضافه کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.