طرز تهیه خمیر جادویی ترد و همه کاره برای پیتزا ، پیراشکی

طرز تهیه خمیر جادویی ترد و همه کاره برای پیتزا ، پیراشکی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه خمیر جادویی ترد و همه کاره برای پیتزا ، پیراشکی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

خمیر همه کاره خانگی، برای پیتزا و پیراشکی

خمیر آشپزی
آرد -۳ لیوان
خمیر مایه –یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ -یک عدد
آب -یک لیوان
روغن مایع – یک فنجان
نمک – یک قاشق چای‌خوری
شکر- یک قاشق غذاخوری

۱- اولین مرحله برای شروع کار عمل آوردن خمیر مایه است. ۲- در یک کاسه آب ولرم (دست را نسوزاند) به همراه خمیر مایه و یک قاشق شکر بریزید و هم بزنید و زمان دهید تا خمیر مایه کف کند.
۳- آرد و نمک را با هم الک کنید و در یک ظرف بریزید و تخم مرغ و روغن را هم بزنید و به آرد اضافه کنید. ۴- کمی هم بزنید و سپس خمیر مایه عمل آمده را به مواد داخل ظرف اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.
۵- خمیر را باید از زیر به رو و از رو به زیر مانند نانوایی ها، ورز دهید. در حدود ۵ دقیقه ورز دادن کافی است.
۶- خمیر جادویی را در کاسه بگذارید و با کف دست روغنی، کمی روی خمیر جادویی را چرب کنید و روی ظرف را با دستمال نخی بپوشانید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خمیر حجیم شود. ۷- بعد از استراحت ،خمیر جادویی آماده است و شما پس از مرحله استراحت دادن به خمیر می توانید از آن استفاده کنید یا آن را فرم دهید و با وردنه باز کنید و سپس در فریزر قرار دهید.
نکات
عمر نگهداری خمیر تا یک ماه است.
می توانید از این خمیر در تهیه انواع خمیر پیتزا و پیراشکی و… استفاده کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.