آشپزیسالاد

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

سالاد
ذرت – ۳ عدد
گوجه گیلاسی – ۴۰۰ گرم
کاهوی تازه – ۲ دسته
لوبیا قرمز پخته -۴۰۰ گرم
پیاز قرمز- یک عدد کوچک
گشنیز خرد شده – نصف پیمانه
لیمو ترش – یک عدد
عسل – یک قاشق چای خوری
روغن زیتون بکر – یک سوم پیمانه

۱- برای درست کردن این سالاد خوشمزه و آسان ، لوبیا قرمز و ذرت را از قبل بپزید و یا از کنسرو آن ها استفاده کنید.
۲- گشنیز و کاهو را خرد کنید.
۳- پیاز را نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید.
۴- عسل را به همراه روغن زیتون و آب لیمو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.
۵- همه مواد سالاد را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
۶- برای تزیین سالاد از گشنیز خرد شده استفاده کنید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا