طرز تهیه سوپ گندم مخصوص ماه رمضان
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه سوپ گندم مخصوص ماه رمضان” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم برای ۲ نفر
گندم – یک پیمانه
استخوان دنده – ۴۰۰ گرم
جعفری خرد شده – ۲ قاشق غذاخوری
کره – ۲۵ گرم
پیاز – یک عدد متوسط
نمک و فلفل – به مقدار لازم
گندم پوست گرفته را پاک کنید و با استخوان دنده و یک پیاز بگذارید سه چهار ساعت بجوشد و بپزد.
سپس استخوانهای دنده را جدا کنید و گوشت آن را همراه با گندم با گوشتکوب بکوبید.
به آن نمک و فلفل وجعفری را اضافه کنید. پس از آن که جعفری پخته شد، کره را داخل آن بریزید و بعد از یکی دو جوش وقتی سوپ غلیظ و جا افتاده شد آن را از روی حرارت بردارید.
نکته
بعضی ها به این سوپ هویج رنده شده یا نگینی وکمی گشنیز و ترخون هم اضافه می کنند.
منبع،خراسان
شناسه مطلب: