طرز تهیه رولت مرغ

طرز تهیه رولت مرغ
هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه رولت مرغ در خدمت شما کاربران محترم هستیم .
در این مطلب برای شما عزیزان طرز پخت رولت مرغ یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم .
طرز تهیه رولت مرغ
زمان آماده سازی و پخت این غذا حدود ۹۰ دقیقه طول می کشد .
مقادیر گفته شده برای ۴ نفر مناسب است .
مواد لازم برای رولت مرغ
سینه مرغ ۱ عدد
آب گوجه فرنگی ۲ لیوان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
هویج ۲ عدد
سبزی گشنیز ، ترخون ، جعفری ، شوید و ریحان خرد شده ۶ قاشق غذاخوری
پیاز درشت ۱ عدد
آبلیمو ۵ قاشق
دارچین ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، زردچوبه و نمک به مقدار لازم
طرز پخت رولت مرغ
ابتدا سینه مرغ را به دو تکه از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین با کارد از قسمت استخوان جدا کنید .
دقت کنید که در هنگام تکه کردن مرغ ، تکه ها آسیب نبینند .
حالا به کمک کارد هر تکه را باز کرده تا به یک تکه پهن تبدیل شود .
پیاز را رنده کرده و به همراه نمک ، آبلیمو ، روغن زیتون و زردچوبه به تکه های مرغ اضافه کنید .
همه قسمت های تکه های مرغ باید به مواد آغشته شوند .
حالا ظرف حاوی مرغ و مواد آن را به مدت چند ساعت در داخل یخچال قرار دهید .
هویج ها را درسته بپزید .
مرغ را به صورتیکه زیر و روی آن پوشیده شود داخل یک سلوفون یا نایلکس قرار داده و با یک گوشت کوب به آن ضربه بزنید .
سپس مرغ ها را از داخل نایلکس بیرون آورده و آنها را کف یک سینی پهن نمایید .
بر روی آن زردچوبه ، فلفل ، نمک و دارچین بپاشید .
سپس یک لایه سبزی خرد شده ریخته و بعد هویج را بر روی آنها قرار دهید .
حالا لبه مرغ را روی هم قرار داده و برای جلوگیری از جدا شدن آنها ، یک نخ سفید و تمیز دور آن بپیچید .
رولت ها را در داخل یک ظرف گذاشته و در آخر نمک ، زردچوبه و آب گوجه فرنگی را بر روی آن بریزید .
سپس بر روی یک حرارت ملایم قرار دهید .
پس از اینکه رولت مرغ پخته شد ، نخ ها را باز کرده ، آنها را برش داده و در داخل دیس بچینید .
نوش جان !
این مطلب به بخش غذاهای خارجی سایت اختصاص دارد .