آش آبلیمو
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آش آبلیمو” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
“آش آبلیمو” یکی از انواع آش های ترش مزه است که طرفداران خاص خود را دارد و دارای طرز تهیه ی ساده و آسانی است.
مواد لازم برای آش آبلیمو
برنج:۲۰۰ گرم
سبزی آش: ۱کیلو
گوشت چرخ کرده:۵۰۰ گرم
لپه:۳ قاشق غذاخوری
مارچوبه:۲ قاشق غذاخوری
پیاز:۴ عدد بزرگ
روغن، نمک، فلفل، شکر، نعناع خشک:به میزان لازم
آبلیمو:به میزان دلخواه
طرز تهیه آش آبلیمو
ابتدا برنج و لپه را جداگانه بشویید و ۲ عدد از پیازها را پوست بگیرید و خرد کنید.
سبزی ها را پس از تمیز کردن خوب بشویید و بعد از کشیده شدن آبشان خرد کنید.
سپس قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز های خرد شده را داخل روغن ریخته و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
بعد از تفت پیازها به آن ،نمک ، فلفل و لپه شسته شده را به همراه ۴ تا ۵ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند.
بعد از آن برنج را به بقیه مواد اضافه میکنیم و میگذاریم تا کمی پخته شوند و آش لعاب بندازد.
در این فاصله ۲ عدد پیاز مانده را پوست بگیرید و رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ورز دهید
حسابی که گوشت را ورز دادید آن را به صورت توپ های کوچک به اندازه یک فندق در بیاورید و بعد از حدود ۲۵ دقیقه پختن برنج ، گوشت های گلوله شده را داخل آش بریزید.
سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه گوشت و سبزی با بقیه مواد بپزند.
بعد از اینکه مواد کنار هم مزه دار شدند آب لیمو ، شکر و مارچوبه را هم به آش اضافه کنید و منتظر بمانید تا آش کاملا جا بیفتد.
هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد.برای تزیین آش میتوانید از نعناع داغ و کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش آبلیمو
آش آبلیمو جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
آش آبلیمو را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .
منبع،نمناک