آشپزیدسر

طرز تهیه دسرهای خوشمزه میوه ای

طرز تهیه دسرهای خوشمزه میوه ای

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه دسرهای خوشمزه میوه ای” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱-دسر گلابی کلاسیک فرانسوی

ارزش غذایی (در هر وعده)
۴۸۸کالری۱۴ گرم چربی۹۴ گرم کربوهیدرات۴ گرم پروتئین

این دسر اساساً گلابی شسته شده با سس شکلات است اما مطمئناً با نام زیبای جذاب و فرانسوی آن بسیار جذاب تر به نظر می رسد.

این دسر با شهرتی مشهور توسط پدرخوانده غذاهای سبک ، آگوست اسکوفیه در پاریس در قرن نوزدهم اختراع شد .

بدون شک ، سهولت تهیه و ارائه زیبا آن را به یک دسر خیره کننده برای مهمانی شام تبدیل کرده است .

مواد اولیه دسر گلابی:

۲ عدد چوب دارچین کامل
۳/۴ فنجان شکر دانه ریز
۱ فنجان آب
۴ گلابی سفت (پوست کنده )
۸ قاشق مرباخوری بستنی وانیلی
۱/۲ فنجان سس شکلات

طرز تهیه دسر گلابی فرانسوی:

چوب دارچین ، شکر و ۱/۲ فنجان آب را در یک قابلمه متوسط ​​ترکیب کنید.

مخلوط را بجوشانید و سپس حرارت را کم کنید و برای مدت ۲ تا ۵ دقیقه بجوشانید ، تا زمانی که به شربت غلیظ تبدیل شود و قهوه ای طلایی شود.

حرارت را به کمترین حالت برگردانید و باقیمانده آب را به آرامی مخلوط کنید ، تا شربت کامل شود.حرارت را بسیار کم کنید.

گلابی های آماده شده را به مخلوط شربت شکر اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. مراقب باشید گلابی ها بیش از حد پخته نشود در غیر این صورت گلابی ها از بین می روند .

اجازه دهید گلابی ها در شربت خنک شوند تا زمانی که در دمای اتاق قرار بگیرند. گلابی ها را با قاشق با احتیاط از ماهیتابه بلند کنید.اجازه دهید گلابی ها خنک شوند.
سپس با بستنی شکلاتی و وانیلی سرو کنید.نوش جان

طرز تهیه دسرهای خوشمزه میوه ای
طرز تهیه دسرهای خوشمزه میوه ای

۲-دسر توت فرنگی و بلوبری آسان

این یک دستورالعمل بسیار آسان دسر توت فرنگی و بلوبری است. توت ها را با شربت تمشک قاشق می زنند و ماست یا خامه زده شده را روی توت ها می ریزند.

 این یک دسر قرمز ، سفید و آبی است .

مواد اولیه دسر توت فرنگی:

۲ فنجان توت فرنگی
۱ تا ۲ فنجان بلوبری
اختیاری: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز (یا به مزه)
۸ تا ۱۲ پیمانه کوچک شربت تمشک یا توت فرنگی
۱ تا ۱ و نیم فنجان ماست با طعم (وانیل یا لیمو ؛ یا خامه زده شده)
اختیاری: برگ نعناع

طرز تهیه دسر توت فرنگی:

توت ها را بشویید. توت فرنگی را پوست کرده و برش دهید. بلوبری را بشویید.

تمام توت ها را در یک کاسه بریزید و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز را به آن اضافه کنید. بگذارید حدود ۲۰ دقیقه بماند تا آب آن بیرون بیاید.

نیمی از شربت را در چهار تا شش ظرف مخصوص دسر یا ظرف یا لیوان دیگر خرد کنید.

نیمی از مخلوط توت فرنگی و بلوبری را روی شربت بریزید و سپس روی آن چند قاشق غذاخوری ماست ، یا خامه زده اضافه کنید.

این کار را با شربت ، توت و مواد باقیمانده باقیمانده تکرار کنید. در صورت تمایل با یک شاخه نعنا تزئین کنید.

تغییرات دستور العمل:

به جای خامه زده شده تازه یا ماست از شیرینی منجمد و یخ زده استفاده کنید.
میوه ها را به جای ماست با سس کاستارد وانیل پر کنید یا از سس لیمو استفاده کنید.
تمشک قرمز یا توت سیاه را به مخلوط توت اضافه کنید.

دسر توت فرنگی
دسر توت فرنگی

۳-دسر توت فرنگی و پنیر خامه ای

توت فرنگی های پر از پنیر دسر آسان و جذاب است که دارای طعم میوه های تازه است. برای ریختن این ظرف فقط به چند ماده و چاقوی خشک احتیاج دارید و حتی نیازی به روشن شدن فر نیست.

خوردن آنها بسیار آسان است و این دسر بدون پخت را برای مهمانی یا جشنها مناسب می کند. میتوانید آنها را از روز قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید. همچنین می توانید آنها را به عنوان یک غذای کم کالری برای میان وعده در طول روز یا بعد از شام میل کنید. برای کاهش کالری ، از پنیر خامه ای کم چرب استفاده کنید.

مواد اولیه دسر توت فرنگی:

توت فرنگی تازه ۱ پیمانه
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
۱/۳ فنجان پودر قند
۱ قاشق غذاخوری خامه سنگین
۱ قاشق چایخوری آب لیمو تازه فشرده شده
۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ قاشق غذاخوری کره (ذوب شده)
۱ قاشق چای خوری شکر دانه ریز
اختیاری: خامه فرم گرفته ، برای روکش

طرز تهیه دسر توت فرنگی:

 نوک توت فرنگی را ببرید تا توت بتواند به تنهایی بیاستد.

 بالای توت سوراخ کنید ، مراقب باشید تا ته آن بریده نشود. این کار را با توت فرنگی های باقی مانده تکرار کنید.

در یک کاسه مخلوط متوسط ​​، پنیر خامه ای ، پودر قند ، خامه سنگین ، آب لیمو و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. آن را با همزن دستی بزنید تا خوب مخلوط شود و خامه ای شود.

در یک کاسه کوچک کره ذوب شده و شکر را مخلوط کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شود.

مواد ترکیب شده را داخل قیف ریخته و درون سوراخ های توت فرنگی بریزید. در صورت نیاز می توانید با یک قاشق کوچک نیز پر کنید.

 آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال خنک کنید ، اجازه دهید پر شدن پنیر خامه ای کمی سفت شود.

نکته مهم :

مراقب باشید که سوراخ را تا انتهای ته توت فرنگی برش نزنید وگرنه نمیتوانید درون را پر کنید.

طرز تهیه دسر توت فرنگی
طرز تهیه دسر توت فرنگی

۴-دسر سیب های کاراملی فرانسوی

ارزش غذایی (در هر وعده):۱۷۸کالری ۶ گرمچربی ۳۳ گرمکربوهیدرات ۱ گرمپروتئین

گاهی اوقات ، ممکن است بخواهید در مدت زمان بسیار کمی یک دسر خوشمزه درست کنید ،این دسر بسیار ساده است.

مواد اولیه دسر سیب کاراملی:

کره ۳ قاشق غذاخوری
۵ سیب ترد و شیرین پوست بگیرید و به مکعب های ۱/۲ اینچی برش دهید
۳ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۱/۴ قاشق چایخوری پوست لیمو
۱/۲ قاشق چای خوری نشاسته ذرت (در صورت لزوم)
۱ قاشق چای خوری آب

طرز تهیه دسر سیب کاراملی:

کره را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​​ذوب کنید.

سیب ها را به ماهیتابه اضافه کنید و ۱ قاشق غذاخوری شکر بپاشید.

سیب ها را مرتب هم بزنید ، به مدت ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا تازه شروع به نرم شدن کنند. مراقب باشید بیش از حد پخته نشود ، در غیر این صورت سیب ها  تبدیل به پوره سیب می شوند.

سیب ها را با شکر ، دارچین و پوست لیمو مزه دار کنید مخلوط را به مدت ۲ دقیقه با حرارت متوسط ​​بپزید تا شکر کاراملی شود و سیب ها ترد شوند.

سیب ها را از یک قابلمه با یک قاشق به ظرف سرو منتقل کنید.

اگر سس غلیظ تری می خواهید ، نشاسته ذرت را در یک قاشق چای خوری آب حل کنید و آن را در سس هم بزنید. اجازه دهید با پختن سس برای چند دقیقه غلیظ شود. قبل از سرو بچشید تا مطمئن شوید نشاسته ذرت پخته شده است ، در غیر این صورت طعم ناخوشایند دانه ای و ناخوشایند خواهد داشت.سس تمام شده را روی سیب های گرم بریزید و بلافاصله سرو کنید.

دسر سیب کاراملی
دسر سیب کاراملی

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا