آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه تپانیاکی ” ژاپن “

طرز تهیه تپانیاکی ” ژاپن “

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب””طرز تهیه تپانیاکی ” ژاپن “”” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“تپانیاکی” یک غذای ژاپنی است که با ذائقه ما ایرانیها خیلی سازگاری دارد.

مواد لازم برای تپانیاکی

گوشت ران گوسفند یا گوساله :۴۰۰ گرم
سویا سس لایت :یک فنجان
سرکه بالزامیک :یک قاشق سوپ خوری
نمک دریایی
زنجبیل تازه
جوانه ماش :به میزان دلخواه
هویج رنده شده :یک عدد
پیاز ژولین خرد شده :۱ عدد
فلفل چیلی :یک عدد
روغن کنجد یا زیتون:به میزان لازم
برنج شسته و خیسانده :۲ پیمانه
سیر:یک بته متوسط

طرز تهیه تپانیاکی

برای درست کردن این غذای چینی ابتدا زنجبیل را رنده کرده و به همراه سویا سس ، سرکه بالزامیک و نمک در کاسه ای بریزید ، سپس گوشت را خرد کرده و بیافزایید ،

همه مواد را خوب مخلوط کرده و در ظرف را ببندید و برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت ترد شده و طعم بگیرد.در این فاصله برنج را شسته و بخیسانید و در یک ساعت آخر آن را دم بگذارید و بقیه مواد را آماده نمایید.

پیاز و هویج را ژولین (خلالی باریک)خرد کنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود، سپس پیاز را افزوده و تفت دهید تا سبک شود.

در ادامه هویج را بیافزایید و به تفت دادن ادامه دهید. در آخر جوانه ماش را بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا آبش گرفته شود.

تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و گوشت را با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شده و سرخ شود ، فلفل چیلی را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

در آخر تفت سسی را که گوشت را در آن خوابانده بودید را اضافه کرده و تفت دهید تا خوش طعم شود.

گوشت را در ظرف مورد نظر بکشید و سبزیجات سرخ شده را کنار آن بریزید. سیر را از وسط برش زده و در تابه سبزیجات سرخ کنید تا ترد شود. پلو را در ظرف دیگری بکشید و سیر سرخ شده را روی آن بریزید و با تپانیاکی سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد تپانیاکی
تپانیاکی جزو غذای ملل – چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
تپانیاکی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا