طرز تهیه آش شولی یزدی یک آش خوشمزه و مقوی برای روزهای سرد

طرز تهیه آش شولی یزدی یک آش خوشمزه و مقوی برای روزهای سرد

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه آش شولی یزدی یک آش خوشمزه و مقوی برای روزهای سرد” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

اسفناج -۵۰۰ گرم
شوید -۵۰۰ گرم
چغندر بزرگ -۲ عدد
عدس – یک دوم لیوان
آرد گندم -یک لیوان
پیاز متوسط -۲ عدد
نمک ، فلفل و زرد چوبه – به مقدار لازم
روغن – به مقدار لازم
سرکه – به مقدار لازم

۱- ابتدا چغندرها را پوست می کنیم و یکی از آن‌ها را رنده و دیگری را مکعبی خرد می کنیم و با مقداری آب روی شعله می گذاریم تا نیم پز شود. بعد از نیم پز شدن، عدس و سبزی خردشده را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا کاملا بپزد.
۲- بعد از آماده کردن پیاز داغ به آن فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم . نعناع را به پیاز داغ می افزاییم و بلافاصله شعله را خاموش می کنیم .
۳- به آرد حدود چهار لیوان آب اضافه و کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شود و گلوله نشود. بعد از پختن سبزیجات آرد مخلوط با آب را کم کم به شولی در حال جوشیدن می افزاییم و مرتب هم می زنیم تا آرد ته نگیرد و خامی آن گرفته شود.
۴- اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه می کنیم تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود سپس پیاز داغ و سرکه را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.
۵- می توانید به عنوان چاشنی به آن کمی شکر اضافه کنید. مقدار سرکه و شکر سلیقه ای است.

منبع،خراسان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.