طرز تهیه زیتون پرورده خانگی و خوشمزه شمالی به روش رستورانی

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی و خوشمزه شمالی به روش رستورانی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه زیتون پرورده خانگی و خوشمزه شمالی به روش رستورانی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

زیتون پرورده اصل گیلانی طرز تهیه پیچیده ای ندارد که بخواهیم از خیر این خوشمزه ی بی نظیر بگذریم.

دستور پخت زیتون پرورده گیلانی

گیلانی ها استاد انواع غذاهای خوشمزه و محصولات مرغوب هستند و از این رو برای درست کردن زیتون پرورده اصل سراغ این قومیت محبوب رفته ایم که با دستور پخت ویژه آن ها به درست کردن این نوع زیتون بپردازیم.
مواد لازم برای زیتون پرورده گیلانی
زیتون بدون هسته : ۵۰۰ گرم
گردو آسیاب شده : ۳۰۰ گرم (کمی درشت تر آسیاب کنید تا زیر دندان حس شود)
سیر: ۲ حبه یا پودر سیر
رب آلوچه یا رب انار: ۱ قاشق
آب انار: ۲ قاشق
ماست خامه ای : ۱ قاشق غذا خوری در صورت دلخواه
روغن زیتون بدون بو : یک قاشق غذاخوری
سبزی معطر یا دلار گیلانی : به مقدار لازم
نمک،گلپر،فلفل : به مقدار لازم
انار دون شده : برای تزیین

مراحل طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

برای تهیه این زیتون خوشمزه باید همه مواد گفته شده را با اندازه های دقیق ،داخل کاسه ای گود بریزید و هم بزنید.

سپس زیتون پروده آماده شده را یکی دو ساعتی در یخچال قرار دهید تا مواد مزه هم را بگیرند.

سعی کنید ماست خامه ای را حذف نکنید چون علاوه بر طعم بی نظیرش باعث قوام بهتر زیتون پرورده میشود.

سرو زیتون پرورده بعد از پخت
در هنگام سرو هم انار دون شده را روی زیتون پرورده خود بریزید و سرو کنید.

 

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • خانه
  • آشپزی
  • دسر
  • طرز تهیه زیتون پرورده خانگی و خوشمزه شمالی به روش رستورانی