۶ مدل صبحانه سالم برای دانش آموزان

فرزند شما یک دانش آموز یا دانشجو است که به یک وعده صبحگاهی خوب و سالم نیاز دارد ! یک صبحانه سالم باید شما را ساعت ها سیر نگه دارد ، معمولاً تا ناهار. هنگامی که من صبحانه می خورم یا دستور تهیه صبحانه را تهیه می کنم ، روی غذاهای سرشار از چربی و پروتئین سالم ، همراه با برخی نشاسته های حاوی فیبر بالا و پیچیده تمرکز می کنم. این صبحانه های سالم شما را سیر نگه می دارند.

اگر فرزندتان اصلا عادت به خوردن صبحانه ندارد من توصیه می کنم با درست کردن صبحانه های خوشمزه و متفاوت اشتهای او را باز کنید تا به صبحانه خوردن عادت کند.

صبحانه سالم برای دانش آموزان

عناصر:

۱ عدد تخم مرغ ، بزرگ

انگور ۱ فنجان ، قرمز

پنیر ۱ اونس ، کامل چرب/معمولی

۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

دستورالعمل ها:

تخم مرغ آبپز کنید.

انگورها را در ظرف کنار تخم مرغ بچینید.

توجه ۱:اگر لبنیات ندارید ۲ تخم مرغ بخورید.

توجه ۲: کره بادام یا هر مغز آجیل یا کره دیگر نیز خوب است.

توجه ۳: اگر انگور ندارید ، میوه تازه دیگری انتخاب کنید.

صبحانه با هلو و ماست

عناصر:

۱ عدد هلو

 ماست یونانی یا ساده

۱/۸ فنجان آجیل

۲ عدد تخم مرغ

دستورالعمل ها:

تخم مرغ را آبپز کنید.

اگر می خواهید از ماست طعم دار استفاده کنید ، یکی را با کمتر از ۱۵ گرم شکر انتخاب کنید – یا هلو را خرد کرده و برای طعم دادن به ماست ساده اضافه کنید!

اگر  به چاشنی های شیرین علاقه ندارید از نمک و فلفل استفاده کنید

صبحانه سالم

جو دوسر

عناصر:

۱ فنجان تمشک

۱/۲ فنجان شیر

۱ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

۱/۲ پیمانه جو دوسر خشک

 دارچین

دستورالعمل ها:

جو دوسر ، تمشک و دارچین را در یک شیشه ترکیب کنید.

روی آن را با شیر پر کنید.

بگذارید یک شب در ظرف درب دار بماند.

لبنیات نداری؟ از شیر سویا یا بادام استفاده کنید. و اینکه از آجیل یا کره دانه دیگری استفاده کنید.

موز و کره بادام زمینی

عناصر:

۱ عدد موز

۱ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

دستورالعمل ها:

موزها را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با آغشته کردن به کره بادام زمینی نوش جان کنید.

صبحانه با وافل

عناصر:

وافل

۲ عدد تخم مرغ

۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

دستورالعمل ها:

تخم مرغ را کاملا آبپز کنید.

وافل و کره بادام زمینی  را در بشقاب بچینید و در کنار تخم مرغ نوش جان کنید.

صبحانه سالم

 صبحانه آسان و سالم برای دانشجویان

عناصر:

۲ عدد تخم مرغ

۱/۲ فنجان لوبیا و حبوبات پخته

۱/۳ فنجان پنیر ، خرد شده ، فتا

۲ قاشق غذاخوری گشنیز

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

کمی نمک

دستورالعمل ها:

تابه را با اسپری روغن اسپری کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید.

وقتی تابه داغ شد ، تخم مرغ ها را بشکنید و به قوام دلخواه بپزید.

لوبیا ، فتا ، فلفل قرمز و گشنیز را مخلوط کنید.

کوکی های راحت

عناصر:

۱ عدد سیب متوسط

۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

۱/۸ فنجان آجیل

۱/۸ فنجان تخمه آفتابگردان ، پوست گرفته

دستورالعمل ها:

سیب را به هر طریقی دوست دارید برش دهید.

کره بادام زمینی را روی سیب ها پخش کنید.

روی آن آجیل و دانه ها را بپاشید.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

پنکیک موز

عناصر:

۱ عدد موز

۱ عدد تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

دارچین

دستورالعمل ها:

موز و تخم مرغ را هم بزنید. دارچین را به آن اضافه کنید.

یک تابه نچسب را با اسپری روغن اسپری کنید.

مقدار کمی خمیر را به تابه اضافه کنید چند دقیقه صبر کنید البته شله کم باشد سپس برگردانید.

صبحانه راحت

عناصر:

۲ عدد تخم مرغ

کلم بروکلی ۱/۲ فنجان

۱/۳ فنجان پنیر ، خرد شده ، موزارلا

۱/۲ پیاز سفید

نمک

دستورالعمل ها:

هم میتوانید در فر درست کنید و هم در تابه.

این دستور هنگام تهیه ۲-۳ وعده بهتر عمل می کند.

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

یک تابه را با اسپری روغن اسپری کنید.

سبزیجات (خرد شده) را اضافه کرده ، به مدت ۶-۷ دقیقه تفت دهید.

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید ، با چنگال هم بزنید ، پنیر و ادویه را اضافه کنید.

یک تابه مخصوص اجاق (مثلاً ماهی تابه چدنی) را با یک اسپری روغن اسپری کنید.

سبزیجات را به تابه مناسب فر اضافه کنید.

مخلوط تخم مرغ و پنیر را به تابه مناسب فر اضافه کنید.

به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ ها بپزند بپزید.

صبحانه سالم

صبحانه سالم با تخم مرغ ، فتا و اسفناج با برنج و گل کلم

عناصر:

۱ فنجان سبزیجات برگ دار ، اسفناج ، خام

۲ عدد تخم مرغ بزرگ (در صورت تمایل می توانید از سفیده تخم مرغ استفاده کنید)

۱ فنجان رشته فرنگی یا برنج پخته، گل کلم خام

۱ قاشق غذاخوری پنیر ، پارمزان ، رنده شده

۱/۳ فنجان پنیر ، خرد شده ، فتا

 سیر

دستورالعمل ها:

تابه را با اسپری روغن اسپری کنید. مشعل را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. برنج و گل کلم را به آن اضافه کنید. تفت دهید تا کمی قهوه ای شود. پنیر پارمزان و نمک سیر را به آن اضافه کنید. از تابه بردارید.

تابه را دوباره با اسپری روغن اسپری کرده و تخم مرغ ها را سرخ کنید.

در یک کاسه تخم مرغ ، برنج و گل کلم ، فتا و اسفناج را مخلوط کنید و نوش جان کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.