شام امشب: لازانیای بادمجان
این دستور لازانیا بادمجان، لایه لایه بادمجان، مارینارای خانگی و فیلینگ سه پنیری خوش طعم است! این یک شام مقوی است که همه را خوشحال می کند. بادمجان دارید و می خواهید آن را به یک وعده غذایی تبدیل کنید؟ این لازانیا بادمجان را امتحان کنید، یک دستور غذای خوشمزه برای شام که خوشمزگی اش شما را غافلگیر میکند.
این ماهیتابه حاوی لایههایی از بادمجان، مارینارای خانگی و فیلینگ سه پنیری خوش طعم است. پوست لیمو و جوز هندی آن را به طعم رستورانی می برد. این یک ایده شام دلچسب بدون گلوتن و بدون گوشت است که همه آن را دوست خواهند داشت!
لازانیا بادمجان یک نسخه لازانیا بدون گلوتن است که پاستا را با لازانیا برشته تعویض می کند. شبیه پارمسان کلاسیک بادمجان است، اما از پخت نان روی بادمجان صرفنظر می کند. بادمجان را به صورت نواری خرد می کنید، سپس بقیه مواد را روی آن استفاده می کنید.
طرز تهیه لازانیای بادمجان
مواد لازم:
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
۳ حبه سیر بزرگ
۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۱ قوطی ۱۵ اونسی گوجه فرنگی خرد شده، در صورت امکان روی آتش تفت دهید
۱ قوطی سس گوجه فرنگی ۱۵ اونس، در صورت امکان روی آتش تفت دهید
۱ قاشق چایخوری ریحان خشک
۱ قاشق چایخوری ترخون خشک (یا پونه کوهی)
۲ قاشق چایخوری نمک تقسیم شده
۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت (یا نشاسته پیکان)
بادمجان (۲ متوسط)
۲ ½ قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده
پوست ۱/۲ لیمو
۱۶ اونس (۲ فنجان) پنیر ریکوتا
¾ فنجان پنیر پارمزان خرد شده، تقسیم شده
۲ فنجان پنیر موزارلای شیر کامل خرد شده، تقسیم شده
¼ قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
طرز پخت لازانیای بادمجان
از قبل گرم کنید: فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
بادمجان را تفت دهید: بادمجان را به ورقه های ۱/۲ اینچی برش دهید (حداقل ۱۲ تخته؛ اگر اندازه آنها متفاوت است نگران نباشید). برش ها را روی دو ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید و هر طرف را با روغن زیتون بمالید. ۱ قاشق چایخوری نمک را که در ۲ سینی تقسیم شده است بپاشید. ۱۰ دقیقه تفت دهید، سپس برگردانید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا نرم و طلایی شود.
سس را آماده کنید: سیر را خرد کنید. کره را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط اضافه کنید: پس از ذوب شدن سیر را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا معطر شود. حرارت را کم کنید و گوجه فرنگی های له شده، سس گوجه فرنگی، ریحان، ترخون، ½ قاشق چایخوری نمک و چند عدد فلفل سیاه را با دقت به آن اضافه کنید. ¼ فنجان از سس را بردارید و آن را با نشاسته ذرت هم بزنید، سپس آن را به تابه اضافه کنید (این به غلیظ شدن سس کمک می کند). در حین تهیه بقیه دستور پخت، حداقل ۱۵ دقیقه بجوشانید. پس از آماده شدن برای استفاده، ظرف را از روی حرارت بردارید.
در همین حین، فیلینگ پنیر را آماده کنید: آویشن را جدا کنید، سپس برگ ها را به طور تقریبی خرد کنید. ۲ قاشق غذاخوری آویشن را به یک کاسه متوسط اضافه کنید و حدود ½ قاشق غذاخوری را برای رویه لازانیا نگه دارید. به کاسه، پوست لیمو، پنیر ریکوتا، ½ فنجان پنیر پارمزان، ۱ فنجان پنیر موزارلای رنده شده، جوز هندی، ½ قاشق چای خوری نمک کوشر و چند حلقه فلفل سیاه را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
فر را کم کنید: حرارت را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت کم کنید.
لازانیا را جمع کنید: در یک ظرف پخت ۹×۹ اینچی یا ظرف پخت ۷×۱۱ (یا ظرف حجمی مشابه)، یک ½ فنجان سس گوجه فرنگی را در کف تابه بمالید. سپس ۱ لایه بادمجان، نیمی از مخلوط پنیر (به صورت عروسک) و حدود ½ فنجان سس گوجه فرنگی را با استفاده از کاردک روی آن قرار دهید تا سس به طور مساوی روی پنیر پخش شود. دوباره این کار را تکرار کنید و ۱ لایه بادمجان، مخلوط پنیر باقیمانده و ½ فنجان سس گوجه فرنگی باقی مانده را روی آن بپوشانید. در نهایت، یک لایه آخر بادمجان و سپس ½ فنجان دیگر سس گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید. کل قسمت بالا را با ۱ فنجان پنیر موزارلا، ¼ فنجان پنیر پارمزان و ½ قاشق غذاخوری آویشن تازه بپاشید.
پخت لازانیا: لازانیا را به مدت ۳۰ دقیقه بدون درپوش بپزید. بگذارید حداقل ۱۵ دقیقه قبل از سرو بماند (این کار به لازانیا اجازه می دهد تا خود را ببندد؛ در صورت تمایل می توانید اجازه دهید تا مدت بیشتری بماند). باقیمانده غذا را می توان تا ۳ روز در یخچال نگهداری کرد و دوباره در فر ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کرد.
طرز تهیه لازانیا سبزیجات خوشمزه و لذیذ
ترفندهای پخت لازانیای بادمجان
بزرگترین مشکل در مورد دستور العمل های لازانیا بدون رشته فرنگی مانند لازانیا بادمجان این است که بادمجان ۹۰٪ آب است. بنابراین چند ترفند برای تهیه لازانیا بادمجان با قوام کامل وجود دارد:
بادمجان را تفت دهید. این مقدار قابل توجهی از آب را می پزد و قوام لطیف کاملی ایجاد می کند. در مجموع حدود ۲۵ دقیقه در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت کباب می کنید.
سس گوجه فرنگی را با نشاسته ذرت غلیظ کنید. این یکی دیگر از اقدامات پیشگیرانه است! افزودن کمی نشاسته ذرت باعث می شود سس گوجه فرنگی غلیظ تری با آب کمتر ایجاد شود.
اجازه دهید لازانیا به مدت ۱۵ دقیقه خنک شود تا خودش را بگیرد. درست بیرون از فر، ممکن است کمی رطوبت وجود داشته باشد. اجازه دهید لازانیا بنشیند و خنک شود تا رطوبت باقی مانده را جذب کند.